Siirry sisältöön
Yhteistyössä
Luettavaa tuotteista

Taffelin sipsit valmistetaan ”Hyvien kylässä” Ahvenanmaalla

Taffel sipsejä

Taffelin tehdas sijaitsee Ahvenanmaalla Godbyssä, mikä tarkoittaa ”Hyvien kylää”. Tässä kylässä tehdään vastuullisia tekoja päivittäin. Tuotteiden perusta on laadukas peruna ja tarkasti valitut mausteet. Sipsin muoto ja leikkaus antavat maulle viimeisen silauksen. Siksi Taffelit maistuvat niin hyviltä. Mutta maku ei ole ainut tekemämme hyvä asia. Taffel-tehdas sijaitsee saaristossa, meren ympäröimänä. Merellisessä ympäristössä tulee väkisinkin tietoiseksi siitä, miten tärkeää ympäristötekijöiden huomioiminen on.

Teksti ja kuvat: Orkla

100 % tuulesta temmattua

Vuoden 2020 alusta lähtien Taffel-tehtaan käyttämä sähkö on ollut täysin paikallisen energiayhtiö Allwindsin tuottamaa tuulivoimaa. Yhden tuulimyllyn tuottama sähkö kattaa sipsitehtaan koko vuoden sähkötarpeen. YK:n globaalien kestävän kehityksen tavoitteiden mukaan luotettavan ja uusiutuvan energian sekä puhtaiden polttoaineiden saatavuus on edellytys sille, että pystymme kohtaamaan edessämme olevat maailmanlaajuiset haasteet. Suuri osa kasvihuonepäästöistämme tulee tavasta, jolla saamme, jalostamme ja käytämme fossiilista energiaa. Samalla kuitenkin uusiutuvista energiaratkaisuista tulee päivä päivältä halvempia, luotettavampia ja tehokkaampia.

Taffel brändi
Taffel sipsipussit

Tuotteet tukussa

707547 Taffel 75 g Sips poimu perunalastu

747329 Taffel 75 g Broadway perunalastu

8047858 Taffel 60 g Hearts maissisnacks

748228 Taffel 60 g Nacho Cheese Balls juustosnack


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search