Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Tekoäly auttoi, eikä sipuleja vahingoitettu kuvauksissa

Me Aimot arvostamme aitoa ja ihmisläheistä kommunikointia. Kun olimme tuomassa uuttaa Valio Aimo® verkkokauppaa asiakkaidemme käyttöön, halusimme viestiä siitä visuaalisesti niillä asioilla, joita moni teistä keittiöammattilaisista varmasti tunnistaa omasta työstään.

Oletko koskaan tilannut tuotteita useiden myyntierien verran, vaikka tarvitsisit vain muutaman yksittäisen kappaleen? Tätä halusimme tuoda esiin visuaalisesti, ja yhdessä mainostoimistomme kanssa syntyi idea kuvata keittiö täynnä yksittäisiä raaka-aineita. Miltä näyttäisikään, jos pieni näppäilyvirhe täyttäisikin keittiön sipuleilla? Entä millaisia tunteita tämä herättäisi keittiöammattilaisessa?

Emme kuitenkaan voineet ottaa mahdollisuutta, että kuvausten vuoksi tuhoaisimme suuren määrän kallisarvoisia raaka-aineita, joten halusimme kokeilla uudenlaista lähestymistapaa. Aimoina olemme rohkeita ja kokeilunhaluisia ja päätimme ottaa tekoälyn avuksemme. Mainostoimistomme kautta löysimme Antti Karppisen, yhden Suomen johtavista tekoälyä hyödyntävistä visuaalisista tekijöistä.

Antti loi meille tekoälyllä kolme huomiota herättävää kuvia, jotka voisivat pahimmassa tapauksessa olla ravintolassa täysin totta. Kuvat kertovat tarinoita ravintola-alan ammattilaisten kohtaamista haasteista ja niillä dramatisoidaan humoristisesti monille ammattilaisille tuttuja tilanteita. Tutustu kaikkiin tekoälyn avulla tuotettuihin kuviimme alla. 👇 Sipuleja ei siis todellakaan vahingoitettu kuvauksissa!

Emme voi luvata, ettei virheellinen tilaaminen olisi jatkossakaan mahdollista, mutta uudessa verkkokaupassamme se on nyt selvästi epätodennäköisempää.

Ps. Tämä teksti on Aimon käsialaa, mutta myös se on saanut innoitusta ja tukea tekoälyltä. Mihin te olette tekoälyä hyödyntäneet, mitä kaikkea se voisikaan tarjota ravintola-alalle?

Hyvästi kyyneleet!

Uudessa Valio Aimo verkkokaupassa voit keittiöammattilaisena muokata jo vahvistettua tilausta.

Valaisevaa!

Uudessa Valio Aimo verkkokaupassa on tuote- ja saatavuustiedot entistä selkeämmin esillä.

Keittiöammattilainen, ilouutisia!

Uuden Valio Aimo verkkokaupan monella ostoskorilla arkesi hoituu kuin käsien käänteessä.


Uusi huolettomampi verkkokauppa

Olemme rakentaneet lämmöllä ja ammattitaidolla uutta verkkokauppaa, jonka tavoitteena on mahdollisimman sujuva työn arki sinulle. Uudesta verkkokaupasta löydät lukuisia uusia toiminnallisuuksia, jotka helpottavat työskentelyäsi.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search