Siirry sisältöön

Uusi huolettomampi verkkokauppa

Pinnalla nyt

Valio Aimo® tukun verkkokauppa on uudistunut!
Olemme rakentaneet lämmöllä ja ammattitaidolla uutta verkkokauppaa, joka takaa mahdollisimman sujuvan arjen sinulle.

Näin kirjaudut tukun uuteen verkkokauppaan

Asiakkaamme

Uudessa verkkokaupassa käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi.

  1. Mikäli sähköpostiosoitteesi oli linkitetty vanhan verkkokaupan käyttäjätunnukseen, olet saanut sähköpostitse kutsun uuteen kauppaan.
    Luo tällöin itsellesi uusi salasana täällä.
  2. Mikäli sähköpostiosoitettasi ei aiemmin ole linkitetty vanhan verkkokaupan tunnuksiin, rekisteröidy uuden verkkokaupan käyttäjäksi täällä.

Kaikki tietosi löytyvät uudesta verkkokaupasta, samoin tilaushistoria ja tilauspohjat. Huomioitahan kuitenkin, että mikäli muokkaat tilauspohjia vanhassa verkkokaupassa saamasi sähköpostikutsun jälkeen, eivät muokkaukset päivity uuteen verkkokauppaan.

Uusi asiakas

Uusi Valio Aimo® verkkokauppa toimii kumppanina ostoksillasi. Löydät sieltä lukuisia uusia toiminnallisuuksia, joiden avulla arkesi on huomattavasti sujuvampaa.

Hae asiakkaaksi, niin pääset nauttimaan verkkokaupan tarjoamasta helposta arjesta.

Usein kysyttyä uudesta verkkokaupasta

Uudet toimitustukun sekä pikatukun verkkokaupat ovat nyt käytettävissä ja tilauksia voi tehdä normaaliin tapaan.

Olemme lähettäneet olemassa oleville asiakkaillemme sähköpostilla kutsun uusien verkkokauppojen käyttäjiksi useassa erässä tammi-maaliskuun aikana.

Mikäli olet asiakkaamme, mutta et ole saanut kutsua rekisteröidy uuden verkkokaupan käyttäjäksi täällä.

Ei hätää, Aimot ovat apunasi! Vaikka kauppa on helppokäyttöinen, saattaa sen käytön yhteydessä tuntea aluksi epävarmuutta ja sitä varten Aimot ovat paikalla. Ole yhteydessä valioaimonetti@valio.fi tai 010 381 7670 (arkisin klo 7-16).

Käyttäjätunnuksenasi toimii asiakastiedoissamme oleva sähköpostiosoite. Mikäli et ole varma mikä sähköpostiosoite tiedoissa on, ole yhteydessä verkkokauppatukeen osoitteessa valioaimonetti@valio.fi.

Yritykselläsi on pääkäyttäjä, joka voi luoda tunnuksia muille yrityksen työntekijöille.

Voit myös tilata tunnukset verkkokaupan kirjautumissivulta https://toimitustukku.valioaimo.fi/fi/login kohdasta ”rekisteröidy käyttäjäksi”. Tällöin pyyntö menee pääkäyttäjällenne hyväksyttäväksi.

Verkkokauppa on Valio Aimo asiakkaille, joten sinulla tulee olla Valio Aimo asiakkuus ja asiakasnumero. Täytä hakemus helposti verkossa ja pääset pian tekemään huolettomia tilauksia verkkokaupasta.

Meillä on omat verkkokaupat toimitustukun ja pikatukun asiakkaille ja molemmat verkkokaupat on uudistettu.

Toimitustukun verkkokaupasta saat tilattua tuotteet ja me toimitamme ne suoraan toimipisteellesi ennakkoon sovitulla tavalla. Pikatukun verkkokaupassa näet pääkaupunkiseudun myymälöiden tuotevalikoiman ja voit tehdä noutotilauksia Helsingin pikatukkuun.

Asiakkuutesi perustiedoissa on määritelty teetkö ostoksia toimitus- vai pikatukussa. Mikäli haluat keskustella asiakkuudestasi, asiakastukemme auttaa sinua mielellään.

Vanha verkkokauppa on sulkeutunut ja käytössäsi on nyt uusi helppokäyttöinen verkkokauppa.

Uusi verkkokauppa on huomattavasti käyttäjäystävällisempi kuin vanha ja kirjautuminen uuteen kauppaan onnistuu hyvin helposti. Me Aimot olemme apunasi, kun sinulle tulee vastaan mitä vain kysyttävää verkkokaupan käytöstä.

Kyllä, tilauspohjat sekä tilaushistoria ovat siirtyneet vanhasta kaupasta käyttöösi uuteen kauppaan.

Huomioi kuitenkin, että tiedot siirtyvät siinä vaiheessa, kun saat sähköpostilla kutsun uuteen verkkokauppaan. Mikäli muokkaat tilauspohjia tämän jälkeen vanhassa kaupassa, eivät ne enää päivity uuteen kauppaan.

Uudistamme Valio Aimo toimitustukun ja pikatukun verkkokauppat. VALO Tilauspalvelu™ jatkaan toimintaansa kuten ennenkin, eikä tukun uudistunut verkkokauppa vaikuta sen VALO Tilauspalvelun käyttöön.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search