Siirry sisältöön
Kokki ja myyjä istumassa pöydän äärellä ja katsomassa tietokonetta

Uusi huolettomampi verkkokauppa

Pinnalla nyt

Olemme rakentaneet lämmöllä ja ammattitaidolla uutta verkkokauppaa, jonka tavoitteena on mahdollisimman sujuva työn arki sinulle. Uusi verkkokauppa saadaan asiakkaidemme käyttöön kevään 2024 aikana ja se tulee korvaamaan vanhan verkkokaupan.

Henkilö seisoo pellon laidalla ja pitää käsissään koria täynnä erilaisia maitopohjaisia juomia.

Tee tilaus ja voita tyhy-päivä!

Kun Valio Aimo asiakkaana saat sähköpostiisi kutsun, siirry heti käyttämään uutta toimitustukun verkkokauppaa. Tee samalla ensimmäinen tilauksesi, niin huomaat, kuinka näppärää verkkokaupan käyttö on.

Samalla osallistut arvontaan, jossa voi voittaa työhyvinvointipäivän, jonka arvo voi olla jopa 3000 euroa! Ehkä juuri teillä on pian parhain tyhy-päivä ikinä.

Nykyinen asiakas

Valio Aimo toimitustukun verkkokauppa-asiakkaana saat sähköpostiisi kutsun uuden verkkokaupan käyttäjäksi. Kutsut lähetetään useammassa erässä tammi-helmikuun aikana. Mikäli käytät vain pikatukun verkkokauppaa, saat kutsun maaliskuussa.

  1. Klikkaa kutsussa olevaa linkkiä ja luo itsellesi salasana.
  2. Kirjaudu sisään uuteen verkkokauppaan.
  3. Tee tilaus uudessa verkkokaupassa

Uusi asiakas

Uusi Valio Aimo® verkkokauppa toimii kumppanina ostoksillasi. Löydät sieltä lukuisia uusia toiminnallisuuksia, joiden avulla arkesi on huomattavasti sujuvampaa.

Usein kysyttyä uudesta verkkokaupasta

Toimitustukun verkkokaupan käyttäjät uuteen verkkokauppaan tammi-helmikuun aikana. Uutta verkkokauppaa pääsee käyttämään heti, kun kutsun saa sähköpostiin.

Mikäli et vielä ole toimitustukun asiakas, hae asiakkuutta ja pääset suoraan uuden verkkokaupan käyttäjäksi.

Pikatukun verkkokaupan käyttäjät saavat kutsun pikatukun uuteen verkkokauppaan maaliskuussa.

Vanhat toimitus- ja pikatukun verkkokaupat poistuvat käytöstä pian tämän jälkeen.

Kutsut toimitus- ja pikatukun verkkokauppojen käyttäjiksi lähetetään useammassa erässä tammi-maaliskuun aikana.

Mikäli olet toimitustukun asiakas, etkä ole saanut kutsua helmikuun loppuun mennessä, ole yhteydessä verkkokauppatukeen osoitteessa valioaimonetti@valio.fi.

Mikäli olet pikatukun asiakas, etkä ole saanut kutsua maaliskuun puoliväliin mennessä, ole yhteydessä verkkokauppatukeen osoitteessa valioaimonetti@valio.fi.

Ei hätää, Aimot ovat apunasi! Vaikka kauppa on helppokäyttöinen, saattaa sen käytön yhteydessä tuntea aluksi epävarmuutta ja sitä varten Aimot ovat paikalla. Ole yhteydessä valioaimonetti@valio.fi tai 010 381 7670 (arkisin klo 7-16).

Käyttäjätunnuksenasi toimii asiakastiedoissamme oleva sähköpostiosoite. Mikäli et ole varma mikä sähköpostiosoite tiedoissa on, ole yhteydessä verkkokauppatukeen osoitteessa valioaimonetti@valio.fi.

Yritykselläsi on pääkäyttäjä, joka voi luoda tunnuksia muille yrityksen työntekijöille.

Voit myös tilata tunnukset verkkokaupan kirjautumissivulta, https://toimitustukku.valioaimo.fi/fi/login, jolloin pyyntö menee pääkäyttäjällenne hyväksyttäväksi.

Verkkokauppa on Valio Aimo asiakkaille, joten sinulla tulee olla Valio Aimo asiakkuus ja asiakasnumero. Täytä hakemus helposti verkossa ja pääset pian tekemään huolettomia tilauksia verkkokaupasta.

Meillä on omat verkkokaupat toimitustukun ja pikatukun asiakkaille ja molemmat verkkokaupat uudistuvat keväällä 2024.

Toimitustukun verkkokaupasta saat tilattua tuotteet ja me toimitamme ne suoraan toimipisteellesi ennakkoon sovitulla tavalla. Pikatukun verkkokaupassa näet pääkaupunkiseudun myymälöiden tuotevalikoiman ja voit tehdä noutotilauksia Helsingin pikatukkuun.

Asiakkuutesi perustiedoissa on määritelty teetkö ostoksia toimitus- vai pikatukussa. Mikäli haluat keskustella asiakkuudestasi, asiakastukemme auttaa sinua mielellään.

Kyllä, tilauspohjat sekä tilaushistoria siirtyvät vanhasta kaupasta käyttöösi uuteen kauppaan.

Huomioi kuitenkin, että tiedot siirtyvät siinä vaiheessa, kun saat kutsun uuteen verkkokauppaan. Mikäli muokkaat tilauspohjia tämän jälkeen vanhassa kaupassa, eivät ne enää päivity uuteen kauppaan. Suosittelemme siis siirtymään uuden kaupan käyttäjäksi heti, kun saat kutsun sähköpostiisi.

Uudistamme Valio Aimo toimitustukun ja pikatukun verkkokauppat. VALO Tilauspalvelu™ jatkaan toimintaansa kuten ennenkin, eikä tukun uudistunut verkkokauppa vaikuta sen VALO Tilauspalvelun käyttöön.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search