Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Tiedote lakkojen vaikutuksista

SAK:laiset liitot jatkuvat neljättä viikkoa.

Lakoissa ovat mukana Teollisuusliitto, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT, Sähköliitto, Rakennusliitto ja Palvelualojen ammattiliitto PAM. Lakot tulevat vaikuttamaan pääosin vienti- ja tuontikuljetuksiin.

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme toimintaamme vaikuttavista muutoksista mm. verkkosivuillamme, verkkokaupassamme sekä yhteyshenkilöidemme toimesta.

Tämän hetken (28.3.2024 klo 12:00) tilannearvio vaikutuksista Valio Aimo® tukun toimintaan:

  • Espoon ja Kuopion toimitustukkujen toimitukset asiakkaillemme toimivat normaalisti.
    Yksittäisiä tuotepuutoksia tulee esiintymään tuontituotteissa lakkojen pitkittyessä ja tiedotamme mahdollisista tuotepuutoksista mm. verkkokaupassamme sekä yhteyshenkilöidemme toimesta, pyrimme myös etsimään korvaavia tuotteita aktiivisesti, jotta toimitusvarmuus ei heikentyisi.
  • Helsingin ja Vantaan pikatukut palvelevat asiakkaitamme normaalisti.
    Yksittäisiä tuotepuutoksia tulee esiintymään tuontituotteissa lakkojen pitkittyessä ja tiedotamme mahdollisista tuotepuutoksista pikatukuissamme.

Vastaamme mielellämme kaikkiin aiheeseen liittyviin kysymyksiin. Katso kaikki yhteystietomme täältä.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search