Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Uusi Valio Aimo -lehti on täynnä inspiraatiota syksyyn!

Mitäs teillä tällä viikolla luetaan? Me aimolaiset luemme Valio Aimo -lehden tuoretta numeroa – lue sinäkin!

Kansijutussa Arto Rastas kertoo, miten tasokasta lounasta voi tarjota kustannustehokkaasti. Oppejaan hän soveltaa niin Xavier-henkilöstöravintolassa kuin ravintola Periscopessa. Lue, mitä Rastaan ravintoloissa tarkoittaa, kun laatu korvaa määrän ja mistä erilaisten ravintoloiden kannattavuus syntyy. 💎

Lue lehdestä myös nämä ja paljon muuta kiinnostavaa:

🦀 Jonathan Sloten 3 ruokalajin lounasmenu

🥖 Leipomo Juuren tarina Suomen toiseksi suurimmaksi myymäläleipomoketjuksi

🥛 Vuoden Kokin ja Tarjoilijan kekseliäät vinkit voin, kerman ja piimän käyttöön

🍽 Kylpylä Härmä ja kustannustehokkaan noutopöydän salat

🍞 Helpot leivät jauhomixistä

🥗 7 x kekseliäs makupohja esimerkiksi salaattipöydän tuunaukseen

👵 Parhaat tuotteet ikääntyneille asiakkaille


Lehdestä löydät mm. nämä ajankohtaiset reseptit

Leipää leppoisasti

Aimon uusista leipämixeistä syntyvät vähällä vaivalla lehtevät sämpylät, juustoinen paahtoleipä ja jogurtilla mehevöitetty artesaanileipä.


Search