Uusi Valio Aimo -lehti on täynnä inspiraatiota syksyyn!

Mitäs teillä tällä viikolla luetaan? Me aimolaiset luemme Valio Aimo -lehden tuoretta numeroa – lue sinäkin!
Kansijutussa Arto Rastas kertoo, miten tasokasta lounasta voi tarjota kustannustehokkaasti. Oppejaan hän soveltaa niin Xavier-henkilöstöravintolassa kuin ravintola Periscopessa. Lue, mitä Rastaan ravintoloissa tarkoittaa, kun laatu korvaa määrän ja mistä erilaisten ravintoloiden kannattavuus syntyy. 💎
Lue lehdestä myös nämä ja paljon muuta kiinnostavaa:
🦀 Jonathan Sloten 3 ruokalajin lounasmenu
🥖 Leipomo Juuren tarina Suomen toiseksi suurimmaksi myymäläleipomoketjuksi
🥛 Vuoden Kokin ja Tarjoilijan kekseliäät vinkit voin, kerman ja piimän käyttöön
🍽 Kylpylä Härmä ja kustannustehokkaan noutopöydän salat
🍞 Helpot leivät jauhomixistä
🥗 7 x kekseliäs makupohja esimerkiksi salaattipöydän tuunaukseen
👵 Parhaat tuotteet ikääntyneille asiakkaille
Lehdestä löydät mm. nämä ajankohtaiset reseptit
Leipää leppoisasti
Aimon uusista leipämixeistä syntyvät vähällä vaivalla lehtevät sämpylät, juustoinen paahtoleipä ja jogurtilla mehevöitetty artesaanileipä.