Uusi Valio Aimo -lehti on täynnä inspiraatiota syksyyn!

Mitäs teillä tällä viikolla luetaan? Me aimolaiset luemme Valio Aimo -lehden tuoretta numeroa – lue sinäkin!
Kansijutussa Arto Rastas kertoo, miten tasokasta lounasta voi tarjota kustannustehokkaasti. Oppejaan hän soveltaa niin Xavier-henkilöstöravintolassa kuin ravintola Periscopessa. Lue, mitä Rastaan ravintoloissa tarkoittaa, kun laatu korvaa määrän ja mistä erilaisten ravintoloiden kannattavuus syntyy. 💎
Lue lehdestä myös nämä ja paljon muuta kiinnostavaa:
🦀 Jonathan Sloten 3 ruokalajin lounasmenu
🥖 Leipomo Juuren tarina Suomen toiseksi suurimmaksi myymäläleipomoketjuksi
🥛 Vuoden Kokin ja Tarjoilijan kekseliäät vinkit voin, kerman ja piimän käyttöön
🍽 Kylpylä Härmä ja kustannustehokkaan noutopöydän salat
🍞 Helpot leivät jauhomixistä
🥗 7 x kekseliäs makupohja esimerkiksi salaattipöydän tuunaukseen
👵 Parhaat tuotteet ikääntyneille asiakkaille
Lehdestä löydät mm. nämä ajankohtaiset reseptit
Leipää leppoisasti
Aimon uusista leipämixeistä syntyvät vähällä vaivalla lehtevät sämpylät, juustoinen paahtoleipä ja jogurtilla mehevöitetty artesaanileipä.
Joulua kohti
On aika alkaa suunnittelemaan joulua. Hepot pikkuleivät ja kirsikkainen rahka maistuvat toki vaikka vuoden ympäri.
Lue lisää ajankohtaisista aiheista:

Gallup: Millaisia trendejä alalla on nähtävissä?

Kuukauden kampanjatuotteet

Vähemmän hiilidioksidipäästöjä

Arto Rastas ja lounaan uudet tuulet

Radikaalia läpinäkyvyyttä, yhdessä tekemistä ja hyvää palvel…
