Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Vähennä hävikkiä – pakasteilla!

Vähennä hävikkiä – pakasteilla!

Pakasteet ovat kätevä tapa vähentää ammattikeittiöiden hävikkiä. Pakastetuotteilla on pitkä säilyvyysaika ja mikä parasta, voit käyttää juuri tarvitsemasi määrän raaka-aineita.

Ammattikeittiöissä on puhuttu paljon hävikistä ja mille tahansa menestyvälle ravintolalle onkin tärkeää hyödyntää raaka-aineet mahdollisimman hyvin. Kun pois heitettävää on vähemmän, kiittää luonnon lisäksi myös yrityksen kassa.

Pakasteissa on rutkasti hyviä puolia, joita ei aina tule heti ajatelleeksi. Voit itse annostella niistä juuri sen kokoisen määrän kuin sillä hetkellä tarvitset – ja säästää loput myöhemmäksi pakkaseen. Pakastetuotteet ovat aina tuoreita ja hyvin tasalaatuisia, minkä lisäksi suosikkipakasteesi on saatavilla ympäri vuoden, sesongista riippumatta. Ammattikeittiöiden kannalta ehkäpä tärkeimpiin hyötyihin kuuluu pakasteiden käytössä säästetty työaika: kun käytät ruoassa esimerkiksi Valion valmiita pakasteita kuten Koskenlaskija maissipyöryköitä, voivat pienemmälläkin henkilökunnalla valmistaa suuremman annosmäärän. Pakastetuotteiden etuun kuuluu myös sesonkiriippumattomuus. Saat suosikkiraaka-ainettasi ympäri vuoden.

Pakasteet mahdollistavat vaihtelun

Pakasteiden käytön ei tarvitse tarkoittaa tylsiä ruokia. Voit yhdistellä pakasteita mielesi mukaan ja luoda monipuolisempia ateriakokonaisuuksia. Näin saat jätettyä ruokaan oman leimasi ja luotua asiakkaille mielikuvan laadukkaasta, yksilöllistä ruokaa valmistavasta ravintolasta. Voit esimerkiksi tarjota kalan ystäville monia erilaisia lohi- ja seitiruokia hyödyntämällä alaskanseidin selkäfileepaloja ja lohiannoskalapaloja.

Mahdollisuudet ovat rajattomat, sillä valinnanvaraa pakasteissa löytyy. Valion koko pakastetarjontaan voit tutustua täältä:


Search