Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Valio Eila® NUTRI F+ tuo proteiinia ruokaan maistuvalla tavalla

Valio Eila® NUTRI F+ tuo proteiinia ruokaan maistuvalla tavalla

Olipa kyseessä pihvi tai pyörykkä, pulla tai pirtelö, pääruoka tai jälkiruoka, siinä voi olla tavallista enemmän tärkeää proteiinia – mausta tinkimättä.

Valio Eila® NUTRI F+ tuotteet ovat helppo tapa lisätä proteiinia päivän jokaiselle aterialle. Proteiinipitoinen tuotesarja on laajentunut maitoproteiinilla rikastettuihin käyttövalmiisiin Voimatuotteisiin. Lounastarjoiluihin sopivat mainiosti kuumennusta vaille valmiit, herkulliset ja runsaasti proteiinia sisältävät kypsät kasvisruokatuotteet. Valitsitpa pihvin tai pyörykän, maukkaat ja monipuoliset voimakasvispihvit sisältävät reilusti vihanneksia ja palkokasveja laadukkaalla maitoproteiinilla täydennettynä. Voimakasvispyöryköiden kasvispitoisuus on jopa 96 %, ja herkullisen punaisen värinsä ne saavat tietenkin punajuuresta. Tämän helpompaa ja herkullisempaa ei proteiinin lisääminen lautaselle voi olla.

Eikä uutuuskattaus rajoitu yksin lounashetkiin: Kahvin kanssa sopii täydellisesti juuri sopivan kokoinen voimapulla, jonka myötä pullastakin tulee proteiinin lähde!

Tip icon

Tästä on kyse: Valio voimatuotteet

Valio voimatuotteet sisältävät Valio Eila® NUTRI F+ proteiinijauhetta, joka on vitamiini- ja mineraalirikas laktoositon maitoproteiinijauhe ruoanvalmistukseen. Ratkaisu on kehitetty pohjautuen ikääntyvien ravitsemussuosituksiin sekä räätälöity tukemaan niissä ravitsemuksellisissa haasteissa, joita olemme yhdessä hoivapalveluasiakkaidemme kanssa tunnistaneet.

  • runsaasti hyvin imeytyvää maitoproteiinia
  • keskeiset vitamiinit ja hivenaineet ikääntyvien tarpeisiin
  • täyteläistä makua ja hyvää rakennetta
  • tehokas ja monikäyttöinen
  • käytössä riittoisa

Kokeile valmiiden pihvien tai pyöryköiden kanssa esimerkiksi seuraavia herkullisia reseptejä

Tänä vuonna laskiaispullassakin on voimaa


Search