Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Valio juustoraasteet ruoanlaittoon ammattikeittiöissä

Valio juustoraasteet ruoanlaittoon ammattikeittiöissä

Juustoraasteet ovat hyvä esimerkki siitä, että joskus kannattaa siirtää yksi työvaihe teollisuuteen, jolloin voidaan käyttää keittiöammattilaisten aika muihin työvaiheisiin. Juustojen rikas makumaailma ja parhaat puolet pääsevät esiin annoksissa, jotka on suunniteltu kunkin juuston makua ja ominaisuuksia silmällä pitäen.

Valion juustoraasteissa on mistä valita. Aina oikean raasteen valitseminen ei kuitenkaan ole helppoa. Erilaiset karkeusasteet, maut ja muodot vaikuttavat juuston käytettävyyteen. Lisäksi juustolta vaaditaan hyvin erilaisia ominaisuuksia esimerkiksi hitaassa gratinoinnissa tai nopeassa korkean lämpötilan paistossa pizzauunissa. Lopputulosta ei tarvitse arvailla, kun tutustuu juustoraasteiden ominaisuuksiin.

Testasimme puolestasi kaikki Valio juustoraasteet, ja laadimme käyttöösi juustoraastekartat, joihin valitsimme sopivimmat tuotteet ruoanvalmistukseen. Idea karttoihin syntyi siitä, että halusimme auttaa asiakkaitamme löytämään ja valitsemaan kuhunkin käyttötarkoitukseen niin makuprofiililtaan kuin ominaisuuksiltaan sopivimman raasteen. Kartoista on helppo katsoa, minkä raasteen avulla pääsee toivottuun lopputulokseen. Saat myös vinkkejä paistoaikaan ja lämpötilaan.

Katso kokonaisuus esitteestä

Katso kokonaisuus esitteestä

Valmiista esitteestä näet suoraan mitkä juustoraasteet sopivat parhaiten mihinkin käyttöön.

Kokeile juustoja näissä resepteissä


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search