Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Valio vanilja-tuorejuustotäyte nostaa leivonnaiset uudelle tasolle

Valio vanilja-tuorejuustotäyte nostaa leivonnaiset uudelle tasolle

Mielenkiintoisen tuotekehitysprojektin lopputuloksena markkinoille on saatu tuote, joka onnistui jopa odotettuakin paremmin. Tällaiselle tuotteelle on nähty todella tarvetta leipomoissa ja uskomme sen menestykseen. Kyseessä on Valio vanilja-tuorejuustotäyte.

Premium-täyte aidoista raaka-aineista

Täyte on Premium-luokan täyte, sillä se sisältää aitoa vaniljaa, joka näkyy rakenteessa mustina siemeninä. Täyte sisältää runsaasti (30%) tuorejuustoa. Olemme harvoja täytevalmistajia, jotka pystyvät valmistamaan maitopohjaisia täytteitä ja hyödyntämään näin Valion omia raaka-aineita ja osaamista. Vanilja-tuorejuustotäyte on todella monikäyttöinen ja sen ominaisuudet tulevat esiin erilaisissa täytteissä sellaisenaan tai lisättynä makua tuovana komponenttina. Paistonkestävyys antaa täytteelle paljon erilaisia käyttökohteita, minkä ansiosta tuotteen käytettävyyttä rajoittaa vain oma mielikuvitus.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search