Hyppää sisältöön
Valio voi menestyy maailmalla
Luettavaa tuotteista

Valio voi menestyy maailmalla

Valio voi menestyy maailmalla

Voiko olla kotoisampaa tuotetta kuin Valio voi? Suomalaisten luottotuote on kansainvälisempi kuin voisi kuvitella. Sitä käyttävät kuluttajat Armeniassa ja USA:ssa. Se maistuu ranskalaisissa croissanteissa. Se matkaa myös Egyptiin ja Itävaltaan. Valio perustettiin aikoinaan voinvientiliikkeeksi, ja yhä edelleen voi on yksi Valion kansainvälisimmistä tuotteista. Valio on vienyt voita erityisesti teollisuuden käyttöön mutta tähtää nyt laajemmin myös kansainvälisille kuluttajamarkkinoille.

Valio voi maistuu 30 maassa ympäri maailman

Kuluttajat eri puolilla Eurooppaa, Aasiaa ja USA:ta kohtaavat suomalaisen voin kaupan hyllyssä. Myös teollisuusasiakkaat ympäri maailman luottavat Valio voihin. Sitä käyttävät tuotteidensa valmistukseen esimerkiksi leipomot, valmisruokateollisuus, jäätelönvalmistajat ja meijerit.

– Pitkään keskityimme viemään voita kuluttajapakkauksissa lähimarkkinoille. Venäjän tuontikiellon myötä aloimme uudestaan tähytä laajemmin maailmalle, ja nyt viemme voita jo 30 maahan ympäri maailman sekä kuluttajamarkkinoille että teollisuuden käyttöön. Myynti on kehittynyt kiitettävästi, ja tavoitteenamme on saavuttaa kasvua teollisuusvoin lisäksi myös globaaleilla kuluttajamarkkinoilla, vientijohtaja Ari Ahonen kertoo.

Valio voin valttikortteja maailmalla ovat erinomainen maku, korkealaatuinen valmistusprosessi sekä korkea, tasainen laatu, jonka perusta on laadukas maitoraaka-aine.


Etsi