Siirry sisältöön
Luettavaa tuotteista

Vapaan lehmän maito nyt novoboxeissa

Vapaan lehmän maito nyt novoboxeissa

Valion Vapaan lehmän maito tulee pihattonavetoista, joissa lehmät saavat oleskella vapaammin. Se käsitellään tavalliseen tapaan ja maistuu nyt entistä raikkaalle maidolle. 5.1.2021 alkaen novobox-maitomme muuttuivat vapaan lehmän maidoiksi.

Valion rasvaton maito ja kevytmaito  ovat nykyisin vapaan lehmän maitoa 10 ja 20 litran novobox pakkauksissa. Tämä maito tulee pihattonavetoista, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti omaan tahtiinsa. Vapaan lehmän maito käsitellään tavalliseen tapaan: se on homogenoitu ja pastöroitu, ja maistuu tavalliselta raikkaalta maidolta. Vapaan lehmän maitoa tuottavia tiloja on eri puolilla Suomea.

Tammikuun 5. päivä alkaen Valion novobox-maidot muuttuivat vapaan lehmän maidoiksi.Samassa yhteydessä novobox-pakkauksissa otettiin käyttöön uusi materiaali sisäpusseissa. Uusi pakkausmateriaali on suojaavampi ja vaikuttaa maidon makuun siten, että se maistuu entistä paremmalle ja raikkaammalle.

Lehmän elämää pihattonavetassa

Maidontuottaja Johanna Vakkamäki kertoo, miten lehmät elävät heidän tilallaan.

Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search