Siirry sisältöön
Pinnalla nyt

Vilskettä Fastfood & Café & Ravintola -messuilla

Vilskettä Fastfood & Café & Ravintola -messuilla

Esittelimme messuilla kesän reseptiikkaa ja inspiroivia ratkaisuja fasfood-, kahvila- ja ravintola-asiakkaille.

Messuilla tarjoiltiin inspiraatiolta ja esiteltiin uudistettua brändiämme

Nimi muuttui ja toiminta terästyi. ”Tarjoamme inspiraatiota ja ratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme työtä”, kiteytti Tuomas Sorri, kaupallinen johtaja. Yhtenä esimerkkinä hän kertoi, ettei ole mielekästä esitellä varsinaisia tuotepakkauksia, mieluummin esittelemme ratkaisuja, mitä kaikkea Valion tuotteista saa tehtyä ja miten tuotteita voi soveltaa omiin tarpeisiin. Messut ovat tietenkin myös hyvä tilaisuus päästä juttelemaan vanhojen tuttujen kanssa ja luomaan uusia kontakteja. Ajatuksien vaihto puolin ja toisin on tärkeä osa messujen antia. Voit tutustua uudistukseen ja tavoitteisiimme täältä.

Vastuullisuus näkyi ja maistui myös messuosastolla

Vastuullisuusasiat ovat nyt hyvin pinnalla ja näkyivät myös Valion messuosastolla. Jotta puhe vastuullisuudesta ei jäisi vain juhlapuheisiin, se näkyy myös tekoina. Esimerkiksi osaston ruokamaistiaisten tarjoilussa ei käytetty lainkaan muovia, vaan tarjoiluastiat olivat ekologia ja osa jopa syötäviä.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search