Siirry sisältöön

Pinnalla nyt

Parhaat Pidot
27.8.2024

Helsingin Messukeskus

Pidot vain paranevat! Valio Aimo® Parhaat Pidot esittelee foodservice-alan uusimmat tuotteet, trendit ja ratkaisut. Ajankohtaisin tieto täydentyy monipuolisilla ja inspiroivilla ideoilla ja elämyksillä. Mukana on aimo kaupalla näytteilleasettajia ja alan vetovoimaisia puhujia, joten näkemistä ja kokemista riittää koko talon täydeltä.

#valioaimo #parhaatpidot

Tip icon

Aika ja paikka

Aika: tiistai 27.8.2024 klo 10-18

Paikka: Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki

Kenelle: Kaikille foodservice-alan ammattilaisille, ikäraja 18 v.

Hinta: Tapahtuma on maksuton, ilmoittaudu mukaan täällä

Ohjelma 27.8.

Päivän ohjelmatarjonta on timanttinen 💎 – olet sitten ruokapalvelu-, teollisuus- tai horeca-sektorilta. Eikä tämä ole vielä tässä, sillä ohjelma täydentyy vielä lähempänä tapahtumaa, joten tätä sivua kannattaa seurata!

Eri sukupolvet työelämässä

Menestyäksemme tarvitsemme uudenlaista kykyä ymmärtää moninaisuutta ja uutta aikaa. Päivän keynoten luo kokonaiskuvan siitä, miksi työelämässä työskentelevät ja työelämään tulevat sukupolvet ovat erilaisia. Miksi he ajattelevat eri tavoin? Miksi nuorimmat sukupolvet ravisuttavat työelämää? Miten erilaisuuden ymmärryksestä luodaan vahvuus? Näitä asioita käy läpi Jenni Rajahalme, viestintätoimisto Kumppanian osakas ja asiantuntija. Hän on toiminut viidentoista vuoden ajan työelämätaitojen kehittämisen asiantuntijana.

Perunateatteri goes live

Koe suosittu Perunateatteri podcast livenä, kun Teresa Välimäki ja Kirre Rainos nauhoittavat Aimo-lavalla podcastjakson. Yllätysvieraan kanssa pureudutaan ajankohtaisiin aiheisiin perunoita kuorien. Arvaa monta perunaa jakson aikana kuoritaan ja voita itsellesi hotellilahjakortti!

Lempiruokapäivä – Annetaan ääni ikäihmisille!

Järjestimme kyselyn ikäihmisten lempiruoista ja tulosten pohjalta toteutimme Lempiruokapäivän. Lempiruokapäivä-konseptista puhumassa Ritva Pärhä Lahden Johannakodista sekä Petri Nuutinen Valio Aimo koekeittiöstä.

Kuluttajien ruokatrendejä ja ravintolamaailman ilmiöitä

Valion Consumer Insight tiimi seuraa aktiivisesti kuluttajien käyttäytymistä ja kuluttajatrendejä. Tule kuulemaan, kun Valion Consumer Insight Manager Laura Penttilä käy läpi viisi tämän hetken keskeisintä kuluttajien ruokatrendiä ja useita pinnalla olevia ravintolamaailman ilmiöitä.

Ilmoittaudu mukaan

Merkitse tapahtuma kalenteriisi nyt ja ilmoittaudu veloituksetta mukaan.Parhaat Pidot on Aimojen oma foodservice-alan ammattitapahtuma, joka yhdistää elämyksellisyyden ja informatiivisuuden ainutlaatuisella tavalla.

Tapahtumasta löydät alan uusimmat tuotteet, trendit ja ratkaisut. Ajankohtaisin tieto  täydentyy monipuolisilla ja inspiroivilla ideoilla ja elämyksillä.

Search