Siirry sisältöön

Pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Voit pistäytyä pikatukuissa aamuvarhaisesta iltamyöhään! Palvelemme 360 päivää vuodessa Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa.

Yhteystiedot

Tervetuloa ostoksille pääkaupunkiseudun myymälöihin. Molempiin pikatukkuihin on helppo saapua ja löydät niistä ilmaiset pysäköintipaikat.

Helsinki

Helsingin pikatukun löydät Tukkutorilta, Sörnäisten ytimestä.

Vanha talvitie 2, 00580 Helsinki

Avoinna: ma-pe 6–20, la 6–18, su 9–16

Puh. 010 381 7645

Vantaa

Vantaan pikatukku sijaitsee Koivuhaassa, Kehä 3:n varrella.

Niittytie 12, 01510 Vantaa

Avoinna: ma-pe 6–20, la 8–17, su 9–16

Puh. 010 381 7696

Poikkeavat aukioloajat

pe 21.6. juhannusaatto – avoinna 6-12
la 22.6. juhannuspäivä – SULJETTU
la 2.11. pyhäinpäivä – avoinna 9-16
su 10.11. isänpäivä – avoinna 9-16
pe 6.12. itsenäisyyspäivä – SULJETTU
ti 24.12. jouluaatto – SULJETTU
ke 25.12. joulupäivä – SULJETTU
to 26.12. tapaninpäivä – avoinna 9-16
ti 31.12. uudenvuodenaatto – avoinna 6-18
ke 1.1.2025 uudenvuodenpäivä – SULJETTU

Verkkokauppa – auki pikkutunneillakin

Pikatukkujen verkkokaupassa näet koko pikatukkujen tuotevalikoiman ja kattavat tuotetiedot. Kun kirjaudut sisään yrityskohtaisilla tunnuksillasi, näet myös tuotteiden hinnat sekä saatavuudet pikatukkukohtaisesti. Voit myös tallentaa ja tulostaa ostoslistoja ennen vierailuasi pikatukkuun, jolloin ostaminen sujuu vieläkin vaivattomammin.


Myymäläpalvelut

Tilaa & Nouda

Tilaa kun pystyt, nouda kun haluat! Kätevä Tilaa & Nouda -palvelumme toimii Helsingin Tukkutorilla. Se on avoin kaikille yritysasiakkaille, eikä palvelun käyttö edellytä Valio Aimo® tukun asiakkuutta. Noutopiste sijaitsee Helsingin Tukkutorilla, pikatukun kulmassa.

Kehitimme Tilaa & Nouda -konseptin, jotta kiireinen arkesi sujuisi helpommin eikä aikaasi kulu pikatukussa tuotteiden etsimiseen ja keräilyyn. Näin teet tilaukset helposti verkkokaupassa:

1. Tilaa netistä kun pystyt

Tilaukset tehdään verkkokaupan Tilaa & Nouda -osiossa, jossa pääset valitsemaan sopivan maksutavan ja järjestelmän tarjoamista aikaikkunoista itsellesi sopivimman noutoajan. Kirjautuneena asiakkaana saat kaikki asiakkuuteesi kuuluvat edut. Tilauksia pääsee tekemään myös Y-tunnuksella, ilman rekisteröitymistä.

2. Pakkaamme ostokset valmiiksi

Säästä aikaasi ja anna meidän kerätä tuotteet puolestasi – sinä vain noudat tuotteet. Emme veloita keräilystä erikseen.

3. Nouda kun haluat

Verkkokauppa tarjoaa sinulle vapaita noutoaikoja, jotka voi nopeimmillaan olla neljä tuntia tilauksen hyväksymisen jälkeen. Tuotteet voi noutaa hyvin joustavasti Helsingin Sörnäisistä; noutoaikoja löytyy kaikkina vuorokauden aikoina. Tee tilaus esimerkiksi iltapäivällä ja nouda tuotteet seuraavana aamuna työmatkallasi.

Tuoreet HeVit ennakkoon

Säästä aikaa keittiössäsi ja tilaa tuoreet, esikäsitellyt hedelmät ja kasvikset valmiina. SallaCarte hedelmä- ja vihannesjalosteilla tehostat keittiön toimintaa ja suoraviivaistat ruoanvalmistusprosesseja.

Valitse kattavasta esipestyjen, valmiiksi kuorittujen ja pilkottujen tuotteiden valikoimasta sopivat tuotteet ja ota yhteys HeVi-osaston myyjään joko suoraan pikatukussa tai ennakkoon:

Helsingin pikatukku Tukkutorilla

020 717 0483 / iltainfo.valionova@valio.fi

Vantaan pikatukku Koivuhaassa

040 834 9466 / koivuhaka.pikatukku@valio.fi

Liha- ja kalamestarit apunasi

Saat henkilökohtaista palvelua monipuolisilla liha- ja kalatiskeillämme. Ammattitaitoiset liha- ja kalamestarimme neuvovat sinua, antavat vinkkejä ja leikkaavat sekä pakkaavat tuotteet grammalleen tarpeesi mukaan. Tämä on palvelu, jota et muista tukuista löydä!

Liha- ja kalatiskiltä löydät klassisten lihapalojen lisäksi myös mm. luullisia ruhonosia ja lohen ruotoja liemien keittämiseen. Tätä palvelua kannattaa hyödyntää! Palvelutiskien tuotevalikoimasta voitkin helposti saada inspiraatiota uuteen annokseen. Ammattilaisiltamme saat myös apua parhaiden palojen valintaan ja vinkkejä niiden valmistukseen. Parhaimmillaan voimme vaihtaa jopa reseptejä kanssasi.

Sörnäisten paistopisteestä löydät myös leivät, pullat ja muut herkut aina uunituoreena. Voit tilata suuretkin määrät paistopistetuotteita valmiiksi paistettuna haluamallesi päivälle. Nappaa ostosten lomassa välipalaa myös itsellesi!

Yli 5,5 % alkoholituotteille on pikatukuissa oma alue, jonne pääset anniskeluluvallisella tukkukortilla. Mietoja alkoholituotteita (max. 5,5 %) myydään kaikille täysi-ikäisille asiakkaille. Vuokraamme myös oluthanapöytiä kertaluontoisiin yksityistilaisuuksiin ja valikoimistamme löydät myös tuopit sekä muut tarpeelliset varusteet tarjoiluun.

Tupakkatuotteita myydään yritysasiakkaille pikatukuissa kartongeittain. Huomioithan, että tupakkatuotteiden ostoon tarvitset erillisen myyntiluvan.

Näin maksat

Pikatukuissa voit maksaa käteisellä, Visa ja Mastercard Debit & Credit -korteilla, pikatukkujen lahjakortilla sekä laskulla, mikäli olet hakenut luotollista asiakkuutta. Kolikkoja otamme vastaan ostoksiesi yhteydessä kolikkokassalla. Voit maksaa ostoksesi suurillakin kolikkomäärillä. Emme kuitenkaan vaihda kolikoita seteleiksi.

Kun maksat kortilla, voit saada kuitit myös sähköpostiin. Sähköpostikuittipalvelu on tuotettu yhteistyössä ReceiptHeron kanssa. Ota sähköpostikuitit käyttöösi rekisteröitymällä palveluun osoitteessa www.receipthero.io/register.

Näin kierrätät

Pikatukuissa kierrätät myös kätevästi.

  • Kasviöljyt: Keräyspisteeseen voit palauttaa käytetyt uppopaisto-/ friteerauskasviöljyt kasviöljyjen kierrätyspisteeseemme. Meille palautetut öljyt hyödynnetään biopolttoaineen valmistukseen.
  • Pullot: Pikatukkuihin voit palauttaa seuraavia pulloja:
    • Tavalliset pantilliset pullot, tölkit ja korit palautusautomaatteihin
    • Panimoiden 30 l & 20 l pantilliset ravintola-astiat ja kennolevyt
    • 10 kg hiilihappopullot
  • Nestekaasu: Myymme ja vaihdamme teräs- ja komposiittinestekaasupulloja (5 kg ja 10 kg komposiittipulloja sekä 5 kg ja 11 kg teräspulloja)
  • Paristot: Voit palauttaa käytetyt paristot niille tarkoitettuun kierrätysastiaan.

Usein kysytyt kysymykset

Pikatukussa asioit nopeasti ja helposti. Kun haluat valikoida ostoksesi paikan päällä, pistäydy vain käymään! Jos taas aika on kortilla, tee tilaus verkkokaupassa etukäteen ja saat ostoksesi valmiiksi pakattuna nopeimmillaan 4 tunnissa.

Helsingin pikatukun löydät Sörnäisten ytimessä Tukkutorilta osoitteesta Vanha Talvitie 2. Vantaan pikatukku sijaitsee Koivuhaassa, osoitteessa Niittytie 2 – pääset sinne helposti Kehä 3:sta pitkin eri suunnista Uudeltamaalta. Molemmissa pikatukuissa on ilmainen ja tilava pysäköinti.

Mikäli toimit pääkaupunkiseudun ulkopuolella, tilaa toimitustukusta.

Mikäli et vielä ole Valio Aimo® asiakas, täytä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Kun hakemuksesi on käsitelty, saat postissa tukkukortin, jolla pääset ostoksille pikatukkuihin.

Kätevä Tilaa & Nouda -palvelumme toimii Helsingin Tukkutorilla. Se on avoin kaikille yritysasiakkaille, eikä palvelun käyttö edellytä Valio Aimo® tukun asiakkuutta. Noutopiste sijaitsee Helsingin Tukkutorilla, pikatukun kulmassa.

Aimo annos makuelämyksiä pikatukuista!

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search