Siirry sisältöön

Toimitustukku

Tukkutuotteet koko Suomeen! Tilausasiakkaiden toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti. Kuljetamme tilaamasi tuotteet nopeimmillaan 24 tunnissa suoraan toimipisteeseesi.

Mikä toimitustukku?

Valio Aimo® toimitustukku tarjoaa yhdestä paikasta kaiken, mitä ammattikeittiössä tarvitaan: tuoreimmat kasvikset, laadukkaimmat pakasteet sekä kaiken leivonnaistuotteista lautasliinoihin, kalasta kattaustarvikkeisiin ja maitotuotteista mausteisiin. Noin 25 000 tuotteen valikoimassa on sekä Valion että muiden kotimaisten ja ulkomaisten valmistajien tuotteita.

Palvelemme kaikkia HoReCa-alan toimijoita: asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, catering-palvelut, suurkeittiöt, huoltoasemat ja kioskit.
Meiltä saat yhdellä tilauksella kaikki tarvittavat tuotteet kuljetettuna suoraan toimipisteeseen. Tilaat kätevästi verkkokaupasta tai myyntipalvelumme kautta.

Miten ja kuinka nopeasti tukun tuotteet kuljetetaan?

Toimitamme koko Suomeen parhaalla toimitusvarmuudella, sovittuina toimituspäivinä.
Kuljetamme kuormia Espoossa ja Kuopiossa sijaitsevista toimitustukuista ympäri Suomen. Lukuisat omat ja yhteistyökumppaniemme autot tuovat kaikki tuotteet turvallisesti perille oikeissa lämpötiloissa tuoretuotteista pakasteisiin, alkoholijuomiin, keittiövälineisiin ja toimistotarvikkeisiin.

Tavoitteenamme on hoitaa toimitukset nopeasti vai virheettömäksi sovitussa ajassa. Tuotteiden toimitusaika on 24 h suurimmalle osalle tuotteista, joten saat nopeasti tilaamasi tuotteet käyttöösi.

Vikkelästi verkkokaupasta

Toimitustukun käyttäjäystävällisestä verkkokaupasta hoidat tilaukset kätevästi ja nopeasti. Voit etsiä tuotteita monipuolisilla hakuominaisuuksilla ja pääset tutustumaan kattaviin tuotetietoihin sekä hintoihin. Näet myös tuotteiden reaaliaikaisen saatavuuden.

Verkkokaupassa on useita tilausta helpottavia ominaisuuksia:

  • Voit esimerkiksi tehdä tilauksia tilauspohjien kautta tai tilata suuret määrät suoraan omien listojesi avulla.
  • Kirjautuneena näet myös ostohistoriasi, jota voit helposti hyödyntää ostosten teossa.
  • Verkkokauppa tunnistaa sinun sopimushintasi​.

Verkkokaupan käyttäjätunnukset ovat asiakasnumerokohtaisia. Mikäli yritykselläsi ei vielä ole asiakkuutta, voit hakea sitä sujuvasti täällä.

Kirjaudu verkkokauppaan

Kokki ja myyjä istumassa pöydän äärellä ja katsomassa tietokonetta

Uusi huolettomampi verkkokauppa

Olemme rakentaneet lämmöllä ja ammattitaidolla uutta verkkokauppaa, jonka tavoitteena on mahdollisimman sujuva työn arki sinulle. Uusi verkkokauppa saadaan asiakkaidemme käyttöön kevään 2024 aikana ja se tulee korvaamaan vanhan verkkokaupan.

Kysyttävää?

Valioaimonetti

Valioaimonetti on oma verkkopalvelutukemme, jossa asiantuntijat ovat apunasi verkkokaupan käytössä. Verkkokaupassa on myös chat-palvelu, josta pääset nopeasti kysymään myyjiltämme neuvoja esimerkiksi sopivan tuotteen valintaan.

Myyntipalvelu

Tilaatko verkkokaupan sijaan mieluummin henkilökohtaisesti myyntipalvelun kautta? Me aimolaiset olemme apunasi, kun tarvitset apua tuotteiden valintaan tai tilauksen tekemiseen. Neuvomme, jos et löydä sopivaa tuotetta tai tarvitset lisätietoja. Teemme myös tilauksen puolestasi.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search