Siirry sisältöön

Toimitustukku

Tukkutuotteet koko Suomeen! Tilausasiakkaiden toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti. Kuljetamme tilaamasi tuotteet nopeimmillaan 24 tunnissa suoraan toimipisteeseesi.

Vikkelästi verkkokaupasta

Toimitustukun käyttäjäystävällisestä verkkokaupasta hoidat tilaukset kätevästi ja nopeasti. Voit etsiä tuotteita monipuolisilla hakuominaisuuksilla ja pääset tutustumaan kattaviin tuotetietoihin sekä hintoihin. Näet myös tuotteiden reaaliaikaisen saatavuuden.

Verkkokaupassa on useita tilausta helpottavia ominaisuuksia:

  • Voit esimerkiksi tehdä tilauksia tilauspohjien kautta tai tilata suuret määrät suoraan omien listojesi avulla.
  • Näet ostohistoriasi, jota voit helposti hyödyntää ostosten teossa.
  • Verkkokauppa tunnistaa sinun sopimushintasi​.

Verkkokaupan käyttäjätunnukset ovat asiakasnumerokohtaisia. Mikäli yritykselläsi ei vielä ole asiakkuutta, voit hakea sitä sujuvasti täällä.

Kirjaudu verkkokauppaan

Uusi huolettomampi verkkokauppa

Olemme rakentaneet lämmöllä ja ammattitaidolla uutta verkkokauppaa, jonka tavoitteena on mahdollisimman sujuva työn arki sinulle. Uudesta verkkokaupasta löydät lukuisia uusia toiminnallisuuksia, jotka helpottavat työskentelyäsi.

Kysyttävää?

Valioaimonetti

Valioaimonetti on oma verkkopalvelutukemme, jossa asiantuntijat ovat apunasi verkkokaupan käytössä. Verkkokaupassa on myös chat-palvelu, josta pääset nopeasti kysymään myyjiltämme neuvoja esimerkiksi sopivan tuotteen valintaan.

Myyntipalvelu

Tilaatko verkkokaupan sijaan mieluummin henkilökohtaisesti myyntipalvelun kautta? Me aimolaiset olemme apunasi, kun tarvitset apua tuotteiden valintaan tai tilauksen tekemiseen. Neuvomme, jos et löydä sopivaa tuotetta tai tarvitset lisätietoja. Teemme myös tilauksen puolestasi.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search