BBQ-pekonihampurilainen
BBQ-pekonihampurilaisten juju piilee BBQ-kastikkeessa, savustetuissa pekoneissa ja balsamicosipuleissa. Ne tekevät hampurilaisesta vastustamattoman.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,200 kg naudanlihapihviä ,esim. HK
- 0,160 kg kypsennettyä ja savustettua pekonia ,esim. Tulip
- 0,160 kg majoneesia
- 0,080 kg valmista BBQ-kastiketta
Balsamicosipuli
- 0,400 kg sipulia ,viipaloituna
- 0,020 kg oliiviöljyä
- 0,075 kg balsamiviinietikkaa
- 0,005 kg suolaa
Lisäksi
- 0,640 kg hampurilaissämpylää
-
0,160 kg
Valio Koskenlaskija® cheddar burgerviipaleitaValio Koskenlaskija® on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933.…
- 0,080 kg lehtisalaattia
- 0,160 kg tomaattia ,viipaleina
- 0,240 kg balsamicosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Paista pihvit parilalla tai uunissa sopivaan kypsyyteen. Lämmitä pekonit ja sekoita majoneesi ja BBQ-kastike keskenään.
- Paista sipulit pehmeiksi parilalla. Lisää etikka ja hauduta vielä 5 minuuttia. Mausta suolalla.
- Kokoa hampurilaiset ja tarjoile heti.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
735 kcal
Proteiini
43,1 g
Hiilihydraatti
41,9 g
Rasva
43,4 g
Tyydyttynyt rasva
10,2 g
Ravintokuitu
4,1 g
Suola
3,6 g
Kalsium
159,3 mg
D-vitamiini
0,7 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
174 kcal
Proteiini
10,2 g
Hiilihydraatti
9,9 g
Rasva
10,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa