Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,200 kg kypsää broilerin rintafileetä, pakaste
- 0,600 kg salaattisekoitusta
-
0,020 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,018 kg valkosipulikuutioita, pakaste
- 0,200 kg tummaa vuokaleipäviipaletta
- 0,100 kg auringonkukansiemeniä
Kastike
- 0,060 kg ravintolafileetä
- 0,600 kg
- 0,032 kg karkeaa sinappia
- 0,018 kg sokeria
- 0,002 kg mustapippurirouhetta
- 0,060 kg sitruunamehua
Pinnalle
- 0,030 kg parmesaania lastuina
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa sulatetut fileet kuutioiksi tai siivuiksi. Pese, valuta ja leikkaa salaatti. Leikkaa ruisleipä isohkoiksi kuutioiksi. Sulata voi pannulla ja lisää voisulaan valkosipulirouhe. Kuullota hetken aikaa ja lisää joukkoon leipäkuutiot. Jatka paahtamista ja lisää joukkoon siemenet. Anna seoksen jäähtyä.
- Valmista kastike hienontamalla ravintolafileet esim. monitoimikoneella. Sekoita joukkoon loput aineet.
- Levitä salaatti tarjoiluvadille ja lisää päälle broileri. Ripottele päälle ruisleipä-siemenseos ja lusikoi päälle kastike. Viimeistele salaatti parmesanilla ja tarjoa lounassalaattina.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
450 kcal
Proteiini
41,3 g
Hiilihydraatti
17,2 g
Rasva
23,1 g
Tyydyttynyt rasva
7,5 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
2,6 g
Kalsium
180,9 mg
D-vitamiini
0,8 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
167 kcal
Proteiini
15,4 g
Hiilihydraatti
6,4 g
Rasva
8,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa