Siirry sisältöön
Bulgarian pata

Bulgarian pata

Bulgarian pata

Ainekset

  • 1,500 kg naudanpaistia, tai luutonta karitsanpaistia
  • 0,030 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,020 kg suolaa
  • 0,005 kg rosmariinia
  • 0,005 kg mustapippurirouhetta
  • 0,100 kg porkkanaviipaleita
  • 0,030 kg valkosipulikuutioita, pakaste
  • 0,100 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,100 kg vettä
  • 0,400 kg tomaattimurskaa
  • 0,300 kg

Ohje

  1. Paloittele paisti. Sulata voi padassa ja ruskista lihat. Mausta lihapalat suolalla, rosmariinilla ja pippurilla. Lisää pataan porkkanat, valkosipuli ja sipuli. Lisää vielä vesi ja tomaattimurska. Hauduta 175 asteisessa uunissa n. 2 tuntia.
  2. Lisää sen jälkeen ruokajogurtti ja anna hautua vielä 5 minuuttia. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 253 kcal
Proteiini 34,4 g
Hiilihydraatti 5,2 g
Rasva 9,9 g
Tyydyttynyt rasva 5 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 2,2 g
Kalsium 70,1 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 101 kcal
Proteiini 13,7 g
Hiilihydraatti 2,1 g
Rasva 4 g
Tyydyttynyt rasva 2 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search