Siirry sisältöön
Härkäpapu-hummus
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Härkäpapu-hummus

Perinteisen hummuksen kikherneet voi korvata myös muilla pavuilla ja herneillä, kuten tässä reseptissä. Helppo ja nopea tahna tuo vaihtelua esimerkiksi salaattipöytään.

Härkäpapu-hummus

Ainekset


Ohje

  1. Kuumenna härkäpavut ja herneet 100 °C höyryssä 2 minuutin ajan. Jäähdytä kylmän veden alla.
  2. Sekoita pavut ja muut raaka-aineet sekaisin tehosekoittimessa ja mausta suolalla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 122 kcal
Proteiini 4,6 g
Hiilihydraatti 5,7 g
Rasva 8,5 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 0 g
Kalsium 48,4 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 163 kcal
Proteiini 6,2 g
Hiilihydraatti 7,6 g
Rasva 11,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,5 g
Ravintokuitu 2,9 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search