Siirry sisältöön
Japanilainen Curry
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Japanilainen Curry

Japanilainen Curry

Ainekset

  • 0,020 kg kurkumaa
  • 0,010 kg jauhettua korianteria
  • 0,010 kg sarviapilaa
  • 0,010 kg kuminaa
  • 0,010 kg appelsiinin kuorta
  • 0,005 kg jauhettua mustapippuria
  • 0,005 kg cayennepippuria
  • 0,010 kg jauhettua kanelia
  • 0,010 kg fenkolinsiemeniä
  • 0,010 kg jauhettua inkivääriä
  • 0,002 kg tähtianista
  • 0,002 kg kuivattua timjamia
  • 0,002 kg laakerinlehteä
  • 0,003 kg neilikkaa
  • 0,002 kg muskottipähkinää
  • 0,005 kg kardemummaa
  • 0,100 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,100 kg vehnäjauhoja
  • 3,000 kg kanalientä
  • 0,100 kg hunajaa
  • 0,050 kg palmusokeria
  • 0,040 kg suolaa
  • 1,000 kg kanan paistisuikaleita
  • 0,500 kg keltasipulia
  • 1,000 kg porkkanaa
  • 1,000 kg kuorittua perunaa
  • 0,500 kg pakasteherneitä
  • 0,500 kg kuorittua omenaa

Ohje

Kastike

  1. Hienonna sarviapila, fenkolin- ja aniksensiemenet, kuivattu timjami sekä laakerinlehdet blenderissä hienoksi jauheeksi.
  2. Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho ja kuivamausteet ja freesaa hetki. Lisää kanaliemi ja anna hautua. Mausta appelsiininkuorella, hunajalla, palmusokerilla ja suolalla.

Kana

  1. Kypsennä kana 175 ateisessa uunissa n. 20-30 min.

Kasvikset

  1. Kuori ja pilko porkkanat ja perunat. Kypsennä höyryssä n. 10-15 min. Esilämmitä myös herneet ja omenakuutiot.

Viimeistely

  1. Sekoita erikseen valmistetut komponentit sekaisin, juuri ennen tarjoilua.
  2. VINKKI: Kun kypsennät ruokalajin kaikki komponentit (kastike, kana, kasvikset) erikseen, voit jäähdyttää ja käyttää jokaisen esim. seuraavan päivän salaattipöydässä, tahnoissa tai keitoissa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 228 kcal
Proteiini 11,1 g
Hiilihydraatti 22,1 g
Rasva 9,7 g
Tyydyttynyt rasva 3,7 g
Ravintokuitu 3,9 g
Suola 3,6 g
Kalsium 47,8 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 102 kcal
Proteiini 5 g
Hiilihydraatti 9,9 g
Rasva 4,3 g
Tyydyttynyt rasva 1,6 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search