Siirry sisältöön
Juusto-peruna kroketti

Juusto-peruna kroketti

Juusto-peruna kroketti

Ainekset

Leivitykseen

  • 0,050 kg korppujauhoja
  • 0,060 kg kananmunia

Ohje

  1. Tee perunasose ja sekoita joukkoon juustoraaste ja timjami. Anna jäähtyä ja muotoile pieniksi pötkyleiksi. Tee tupla leivitys kanamunalla ja korppujauholla. Uppopaista ja tarjoa lisukkeena

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 200 kcal
Proteiini 7,2 g
Hiilihydraatti 20,1 g
Rasva 9,6 g
Tyydyttynyt rasva 5,2 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 1,2 g
Kalsium 131,1 mg
D-vitamiini 0,8 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 151 kcal
Proteiini 5,4 g
Hiilihydraatti 15,1 g
Rasva 7,2 g
Tyydyttynyt rasva 3,9 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search