Siirry sisältöön
Juustosalaatti ja glögivinegrette

Juustosalaatti ja glögivinegrette

Juustosalaatti ja glögivinegrette

Ainekset

Vinegrette

  • 2,000 kg Valio glögiä tumma
  • 0,200 kg sipulia kuorineen
  • 0,010 kg tuoretta rosmariinia
  • 0,002 kg kokonaisia maustepippureita
  • 0,001 kg laakerinlehteä
  • 0,100 kg oliiviöljyä

Ohje

  1. Suikaloi salaatti. Sulata ja valuta omenakuutiot. Halkaise rypäleet. Sekoita hedelmät, rusinat, juustokuutiot sekä salaatti.
  2. Mittaa kastikkeen ainekset kattilaan. Keitä neste puoleen ja jäähdytä. Sekoita jäähtyneeseen glögipohjaan öljy ja tarjoile vinegretteä salaatin kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 183 kcal
Proteiini 10,9 g
Hiilihydraatti 6,2 g
Rasva 12,4 g
Tyydyttynyt rasva 7 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,5 g
Kalsium 350,3 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 153 kcal
Proteiini 9,1 g
Hiilihydraatti 5,2 g
Rasva 10,3 g
Tyydyttynyt rasva 5,8 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search