Siirry sisältöön
Kasvismousset

Kasvismousset

Kasvismousset

Ainekset

Mousse

Koristeluun


Ohje

  1. Hienonna ruiskiekot monitoimikoneessa. Ota pieni määrä talteen koristeluun.

Mousse

  1. Kuullota sipulit ja brunoisekuutiot voissa. Jäähdytä.
  2. Lisää muut aineet pois lukien liivate ja sitruunamehu.
  3. Liota liivatelehteä kylmässä vedessä n. 5 min. Kuumenna sitruunamehu ja lisää liivatelehti huvin puristettuna kuumaan mehuun.
  4. Lisää mehu ohuena nauhana massaan.
  5. Annostele tarjoiluastiaan leipämurujen päälle. Laita astiat kylmään. Koristele.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 183 kcal
Proteiini 2,5 g
Hiilihydraatti 9,7 g
Rasva 15 g
Tyydyttynyt rasva 8,7 g
Ravintokuitu 2,3 g
Suola 0,4 g
Kalsium 26,8 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 247 kcal
Proteiini 3,4 g
Hiilihydraatti 13,1 g
Rasva 20,2 g
Tyydyttynyt rasva 11,8 g
Ravintokuitu 3,2 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria myllystä
  • Valio ruiskiekkoja
  • paahdettuja pinjansiemeniä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search