Siirry sisältöön
Koskenlaskija uuniperunat

Koskenlaskija uuniperunat

Koskenlaskija uuniperunat

Ainekset

  • 3,000 kg uuniperunoita

Täyte


Ohje

  1. Freesaa sipulit Oivariini rasvassa. Jäähdytä.
  2. Sekoita täytteen ainekset temperoituneeseen voihin. Anna maustua kylmässä.
  3. Kuumenna uuniperunat ja tarjoa koskenlaskijatäyte erikseen.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 185 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 18,4 g
Rasva 9,8 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,4 g
Kalsium 83,3 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 127 kcal
Proteiini 3,3 g
Hiilihydraatti 12,7 g
Rasva 6,8 g
Tyydyttynyt rasva 3,9 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search