Siirry sisältöön
Koskenlaskijan possupata

Koskenlaskijan possupata

Koskenlaskijan possupata

Ainekset


Ohje

  1. Sulata voi GN 1/1-65 -astiassa. Ruskista lihapalat astiassa kiertoilmauunissa 200 asteessa noin 15 min. Siirrä kattilaan tai pataan.
  2. Lisää kaalisuikaleet, sipuli ja gratiinikasvikset. Ripottele päälle koskenlaskija muru, lihaliemi, salvia ja persilja.
  3. Kypsennä noin 1 1/2 tuntia. Lisää tarvittaessa lihalientä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 187 kcal
Proteiini 20,6 g
Hiilihydraatti 5,9 g
Rasva 8,4 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 2,5 g
Suola 1,5 g
Kalsium 124,5 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 109 kcal
Proteiini 12,1 g
Hiilihydraatti 3,5 g
Rasva 4,9 g
Tyydyttynyt rasva 2,4 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search