Siirry sisältöön
Koskenlaskijasalaatti ja vadelmavinegrette

Koskenlaskijasalaatti ja vadelmavinegrette

Koskenlaskijasalaatti ja vadelmavinegrette

Ainekset

  • 0,500 kg rapeaa salaattia
  • 0,200 kg omenakuutioita, pakaste sulatettuna
  • 0,200 kg FS maissia sulatettuna
  • 0,200 kg pakasteherneitä sulatettuna
  • 0,400 kg
    Valio Koskenlaskija® kylmäsavuporo sulatejuustoa
    Valio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
    Valio Koskenlaskija® e250 g kylmäsavuporo sulatejuusto laktoositon

Vinegrette

  • 0,500 kg vadelmasosetta
  • 0,100 kg rypsiöljyä
  • 0,100 kg sokeria
  • 0,015 kg suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Suikaloi salaatti. Sulata ja valuta omenakuutiot, maissi ja herneet. Sekoita juustokuutiot sekä muut salaatin raaka-aineet keskenään.

Vinegrette

  1. Sekoita sauvasekoittimella vadelmasoseen joukkoon muut aineet.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 284 kcal
Proteiini 9,2 g
Hiilihydraatti 15,8 g
Rasva 19,4 g
Tyydyttynyt rasva 5,8 g
Ravintokuitu 3,2 g
Suola 2,6 g
Kalsium 279,2 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 128 kcal
Proteiini 4,1 g
Hiilihydraatti 7,1 g
Rasva 8,7 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search