Siirry sisältöön
Makkara-papusoppa

Makkara-papusoppa

Makkara-papusoppa

Ainekset

  • 0,750 kg papusekoitusta
  • 2,000 kg vähäsuolaista lihalientä
  • 0,128 kg pätkäspagettia
  • 0,750 kg makkaraa
  • 0,023 kg valkosipulikuutioita, pakaste
  • 0,030 kg hienonnettua persiljaa
  • 0,001 kg mustapippurirouhetta
  • 0,300 kg

Ohje

  1. Kuumenna lihaliemi. Lisää spagetti ja keitä 10 min.
  2. Sekoita joukkoon papusekoitus, suikaloitu makkara, mausteet sekä crème fraîche. Kuumenna ja tarjoa Valio ruisnapin tai ruiskiekon kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 660 kcal
Proteiini 63,1 g
Hiilihydraatti 32,4 g
Rasva 29,2 g
Tyydyttynyt rasva 14,1 g
Ravintokuitu 6,8 g
Suola 56,3 g
Kalsium 513,1 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 227 kcal
Proteiini 21,7 g
Hiilihydraatti 11,1 g
Rasva 10 g
Tyydyttynyt rasva 4,8 g
Ravintokuitu 2,3 g
Suola 19,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search