Siirry sisältöön
Karitsan ulkofileetä ja selleri-spelttipuuroa

Karitsan ulkofileetä ja selleri-spelttipuuroa

Karitsan ulkofileetä ja selleri-spelttipuuroa

Ainekset

Mallassiirappi

  • 0,500 kg vettä
  • 0,170 kg sokeria
  • 0,130 kg ruismallasta
  • 0,012 kg suolaa

Karitsa

  • 6,000 kg karitsan ulkofileitä esim. Annerstedt Karitsan ulkofilee
  • 0,200 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,400 kg mallassiirappia

Selleripyree

  • 1,000 kg juuriselleriä
  • 0,100 kg
    Valio kuohukermaa laktoositon
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 1 l laktoositon, luomu
  • 0,300 kg kanalientä
  • 0 kg suolaa
  • 0,030 kg sitruunan mehu

Selleri-spelttipuuro

  • 1,000 kg kokonaista kypsää spelttiä
  • 0,200 kg
    Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
    Valio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
    Valio Viola® 1,5 kg maustamaton tuorejuusto laktoositon
  • 0,100 kg
    Valio kuohukermaa laktoositon
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 1 l laktoositon, luomu
  • 1,000 kg selleripyreetä
  • 0,050 kg lehtipersiljaa hienonnettuna

Ohje

Mallassiirappi

  1. Yhdistä raaka-aineet kattilassa ja anna hautua 15 min.

Karitsa

  1. Paista voissa fileisiin kaunis väri ja lisää mallassiirappi niiden päälle.
  2. Hauduta matalalla lämmöllä n. 5 min. Anna vetäytyä hetki.

Selleripyree

  1. Kuori sellerit ja leikkaa n. 1x1 cm kuutioiksi.
  2. Laita kattilaan, kaada päälle kermaa ja kanalientä niin, että sellerit peittyvät.
  3. Keitä kypsäksi ja soseuta tehosekoittimessa pyreeksi.
  4. Mausta suolalla ja sitruunanmehulla.

Selleri-spelttipuuro

  1. Keitä spelttiä suolalla maustetussa vedessä. Siivilöi ja lisää muut aineet joukkoon.
  2. Kuumenna ja tarkista maku.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1974 kcal
Proteiini 130,6 g
Hiilihydraatti 120,4 g
Rasva 103,7 g
Tyydyttynyt rasva 42,4 g
Ravintokuitu 18,4 g
Suola 3 g
Kalsium 236,3 mg
D-vitamiini 1,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 176 kcal
Proteiini 11,7 g
Hiilihydraatti 10,8 g
Rasva 9,3 g
Tyydyttynyt rasva 3,8 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search