Siirry sisältöön
Marinoitu raejuustosalaatti
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Marinoitu raejuustosalaatti

Marinoidulla raejuustosalaatilla saat lounaan salaattivalikoimaasi herkullisuutta nopeasti ja helposti.

Marinoitu raejuustosalaatti

Ainekset

  • 0,500 kg
  • 0,500 kg esikeitettyjä kikherneitä
  • 0,500 kg kurkkua
  • 0,003 kg paprikajauhetta
  • 0,003 kg chilijauhetta
  • 0,050 kg sitruunamehua
  • 0,030 kg tuoretta basilikaa
  • 0,050 kg oliiviöljyä
  • 0 kg suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Leikkaa kurkku pitkittäissuunnassa neljään osaan ja poista siemenosa. Kuutioi kurkku.
  2. Sekoita huuhdellut kikherneet, kuutioidut kurkut ja valutettu raejuusto keskenään.
  3. Mausta paprikajauheella, chilillä, sitruunamehulla, suolalla, mustapippurilla, oliiviöljyllä ja hienonnetulla basilikalla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 81 kcal
Proteiini 6,1 g
Hiilihydraatti 5,3 g
Rasva 3,6 g
Tyydyttynyt rasva 0,7 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,2 g
Kalsium 32,4 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 108 kcal
Proteiini 8,1 g
Hiilihydraatti 7,1 g
Rasva 4,7 g
Tyydyttynyt rasva 1 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search