Siirry sisältöön
Mustikka-kefirkakku
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Mustikka-kefirkakku

Kefir tuo pirskahtelevan raikkaan maun mousseen. Tällä reseptillä valmistat niin leivokset kuin kakut vitriiniin, joita asiakkaasi eivät takuulla voi vastustaa.

Mustikka-kefirkakku

Ainekset

Pohja

  • 0,320 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 0,180 kg fariinisokeria
  • 0,180 kg sokeria
  • 0,160 kg kananmunia
  • 0,440 kg vehnäjauhoja
  • 0,014 kg leivinjauhetta

Täyte

  • 0,800 kg Valio vanilja-tuorejuustotäytettä

Mousse

  • 1,000 kg
    Valio kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl
  • 0,060 kg liivatetta
  • 1,500 kg
    Valio mustikkatäytettä
    Valio mustikkatäyte on käyttövalmis, paistonkestävä ja makean marjaisa täyte leipomokäyttöön. Tumma, mustikkainen täyte sisältää 40…
    Valio mustikkatäyte 2,5 kg
  • 2,000 kg
    Valio Gefilus® Kefir juomaa maustamaton
    Tue vatsan hyvinvointia! Valio Gefilus® Kefir on koko perheelle sopiva juotava välipala. Nauti raikas juoma…
    Valio Gefilus® Kefir juotava välipala 1 kg maustamaton laktoositon
  • 0,110 kg sokeria
  • 0,012 kg suolaa (maustemitallinen)

Pinnalle

  • 0,100 kg
    Valio mustikkatäytettä
    Valio mustikkatäyte on käyttövalmis, paistonkestävä ja makean marjaisa täyte leipomokäyttöön. Tumma, mustikkainen täyte sisältää 40…
    Valio mustikkatäyte 2,5 kg
  • 0,800 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä

Ohje

  1. Sekoita voi ja sokerit, lisää kananmunat. Lisää lopuksi jauhot ja leivinjauhe. Sekoita tasaiseksi ja anna tekeytyä kylmässä seuraavaan päivään.
  2. Kauli taikina 5 mm:n vahvuuteen ja ota voidelluilla ø 16cm:n kakkurenkailla aihiot. Pursota vanilja-tuorejuustotäyte keskelle.
  3. Paista 180°C:ssa noin 15 min.
  4. Jäähdytä. Laita muovisuikale kakkurenkaan sisälle.
  5. Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi.
  6. Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Sekoita mustikkatäyte, kefir, sokeri ja suola. Kaada sulatetut liivatteet joukkoon. Sekoita hyvin.
  7. Nostele kermavaahto täytteen joukkoon niin, että massa on tasaista. Täytä vuoka ja tasoita pinta. Pakasta .
  8. Lämmitä kirkaskuumahyytelö 70°C:een ja lisää mustikkatäyte. Vala kakkujen pintaan hyytelö.
  9. Koristele mustikoilla ja suklaakoristeilla.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1630 kcal
Proteiini 28,3 g
Hiilihydraatti 182,4 g
Rasva 85,1 g
Tyydyttynyt rasva 49,3 g
Ravintokuitu 4,9 g
Suola 3 g
Kalsium 608,2 mg
D-vitamiini 3,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 170 kcal
Proteiini 3 g
Hiilihydraatti 19 g
Rasva 8,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,1 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search