Siirry sisältöön
Paahdettu kukkakaalitahna
Tehnyt Ville Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Ville Valio Aimo Koekeittiöstä

Paahdettu kukkakaalitahna

Herkullinen tahna, valmistettuna aromaattiseksi paahdetusta kukkakaalista. Mausteisuutta ja vivahteita idästä tuotteeseen tuo erityisesti garam masala-mausteseos. Sopii erinomaisesti aamiaiselle tai buffet-lounaille.

Paahdettu kukkakaalitahna

Ainekset

  • 1,000 kg pakastekukkakaalia
  • 0,300 kg
  • 0,100 kg kivetöntä kalamata-oliivia
  • 0,003 kg garam masala -maustesekoitusta
  • 0,012 kg suolaa
  • 0,001 kg mustapippuria

Ohje

  1. Aseta kukkakaalit gn-pakkiin ja paahda 220°C uunissa n.20 min välillä käännellen, kunnes kukkakaalit ovat saanetet kauniin paahtuneen värin pintaan. Jäähdytä.
  2. Laita jäähtyneet kukkakaalit, crème fraîche, oliivit ja mausteet kutteriin tai blenderiin.
  3. Aja tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 18 kcal
Proteiini 0,4 g
Hiilihydraatti 0,5 g
Rasva 1,5 g
Tyydyttynyt rasva 0,8 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,3 g
Kalsium 7,7 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 95 kcal
Proteiini 2 g
Hiilihydraatti 2,5 g
Rasva 8,1 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search