Siirry sisältöön
Paahdettua punajuurta venäläiseen tapaan

Paahdettua punajuurta venäläiseen tapaan

Paahdettua punajuurta venäläiseen tapaan

Ainekset

  • 5,000 kg pakastepunajuurisuikaleita
  • 1,200 kg punasipulia suikaloituna
  • 1,000 kg maustekurkkua suolakurkkua
  • 0,200 kg juoksevaa hunajaa
  • 0,020 kg sinapinsiemeniä mustia
  • 1,000 kg

Ohje

  1. Laita punajuurisuikaleet ja suikaloitu punasipuli voideltuun GN-vuokaan. Paahda kiertoilmauunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Leikkaa mauste- tai suolakurkut lohkoiksi ja lisää ne punajuurisalaattiin. Valuta pinnalle juoksevaa hunajaa. Sekoita kevyesti ja ripottele pinnalle sinapinsiemeniä. Tarjoile kylmänä smetanan kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 71 kcal
Proteiini 0,9 g
Hiilihydraatti 6,2 g
Rasva 4,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,5 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,3 g
Kalsium 19,6 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 84 kcal
Proteiini 1,1 g
Hiilihydraatti 7,3 g
Rasva 5,2 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search