Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 2,500 kg
-
1,000 kg
Valio kirjolohikuutioitaSuomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee kuutiona.
-
0,020 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,500 kg pakastesipulikuutioita
- 0,012 kg sitruunapippuria (sis. suolaa)
- 0,019 kg suolaa
- 0,020 kg hienonnettua tilliä
-
1,000 kg
Valio Ruoka 15 % laktoositonValio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
Jaa resepti
Ohje
- Sulata peruna- ja kalakuutiot yön yli kylmiössä. Laita voideltuun GN 1/1-65 -astiaan kerroksittain perunaviipaleita, sipulia ja kirjolohikuutioita.
- Ripottele kalakuutioille sitruunapippuria ja tilliä sekä perunoille suolaa. Kaada päälle Ruoka 13%. Kypsennä kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 40 min. Tarkista perunoiden kypsyys.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
490 kcal
Proteiini
21,8 g
Hiilihydraatti
40,4 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
2,8 g
Suola
2,1 g
Kalsium
50,7 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
141 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
11,6 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa