Siirry sisältöön
Peruna-kalavuoka

Peruna-kalavuoka

Peruna-kalavuoka

Ainekset


Ohje

  1. Sulata peruna- ja kalakuutiot yön yli kylmiössä. Laita voideltuun GN 1/1-65 -astiaan kerroksittain perunaviipaleita, sipulia ja kirjolohikuutioita.
  2. Ripottele kalakuutioille sitruunapippuria ja tilliä sekä perunoille suolaa. Kaada päälle Ruoka 13%. Kypsennä kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 40 min. Tarkista perunoiden kypsyys.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 490 kcal
Proteiini 21,8 g
Hiilihydraatti 40,4 g
Rasva 26 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 2,8 g
Suola 2,1 g
Kalsium 50,7 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 141 kcal
Proteiini 6,2 g
Hiilihydraatti 11,6 g
Rasva 7,5 g
Tyydyttynyt rasva 1 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search