Siirry sisältöön
Perunasalaattia ja pikkupyöryköitä

Perunasalaattia ja pikkupyöryköitä

Perunasalaattia ja pikkupyöryköitä

Ainekset

  • 2,500 kg
  • 0,300 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,050 kg valkosipulikuutioita, pakaste
  • 0,100 kg hienonnettua persiljaa
  • 0,005 kg mustapippurirouhetta
  • 0,006 kg suolaa
  • 0,300 kg maustekurkkua kuutioina

Kastike

Pikkupyörykkä

  • 2,000 kg pieniä raakapakaste lihapyöryköitä

Ohje

  1. Kypsennä peruna- ja sipulikuutioita GN astiassa kiertoilmauunissa 250 asteessa n. 10 minuuttia.
  2. Mausta valkosipulilla, persiljalla, pippurilla ja suolalla.
  3. Lisää joukkoon maustekurkku, sekä keskenään sekoitetut kastikeainekset.
  4. Laita jäiset pyörykät pellille ja paista kiertoilmauunissa 220° C 10-14 min tai yhdistelmäuunissa 200° C 10-14 min, kosteus 20%

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 345 kcal
Proteiini 15,7 g
Hiilihydraatti 30,9 g
Rasva 18 g
Tyydyttynyt rasva 5,8 g
Ravintokuitu 3,1 g
Suola 2,3 g
Kalsium 66,5 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 138 kcal
Proteiini 6,3 g
Hiilihydraatti 12,4 g
Rasva 7,2 g
Tyydyttynyt rasva 2,3 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search