Siirry sisältöön
Punajuuri-juustosalaatti

Punajuuri-juustosalaatti

Punajuuri-juustosalaatti

Ainekset


Ohje

  1. Höyrytä punajuurisuikaleita n. 5 min ja mausta suolalla. Jäähdytä ja valuta hyvin.
  2. Yhdistä ruokajogurtti ja piparjuuritahna ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Lisää jäähtyneiden punajuurisuikaleiden sekaan. Anna salaatin maustua kylmässä mielellään pari tuntia.
  3. Kokoa salaatti tarjoiluastiaan kerroksittain juuston ja hienoksi leikatun rucolan kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 137 kcal
Proteiini 6,6 g
Hiilihydraatti 8,7 g
Rasva 7,7 g
Tyydyttynyt rasva 4,4 g
Ravintokuitu 2,6 g
Suola 1,6 g
Kalsium 149,2 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 86 kcal
Proteiini 4,2 g
Hiilihydraatti 5,5 g
Rasva 4,8 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search