Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,600 kg violettia porkkanaa
- 1,500 kg kurpitsaa
- 0,080 kg oliiviöljyä
- 0,015 kg suolaa
- 0,050 kg siirappia
- 0,100 kg valkosipulia
- 0,900 kg Orzo jyväpastaa
- 1,500 kg kasvislientä
- 0,250 kg hasselpähkinää
-
0,100 kg
Valio normaalisuolaista voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,010 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori porkkanat ja puolita ne tarvittaessa. Kuori kurpitsa, poista siemenet ja kuutioi ronskisti.
- Laita kurpitsat toiselle pellille ja porkkanat toiselle. Mausta ne öljyllä ja suolalla. Lisää porkkanoihin siirappia. Laita valkosipuli kuorineen kurpitsan kanssa pellille. Paahda 200-asteisessa uunissa kurpitsaa noin 20 minuuttia ja porkkanoita 30 minuuttia.
- Keitä orzo kasvisliemessä.
- Rouhi pähkinät ja murusta aurajuusto.
- Soseuta kurpitsa kuorestaan puristettujen valkosipulin kynsien kanssa. Lisää voi ja suola. Sekoita kypsä orzo kurpitsan joukkoon.
- Kokoa annos. Nosta orzoa lautaselle ja asettele päälle 2-4 porkkanaa koosta riippuen. Ripottele päälle pähkinärouhetta ja aurajuustoa.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
714 kcal
Proteiini
16,1 g
Hiilihydraatti
78,5 g
Rasva
33,8 g
Tyydyttynyt rasva
7,6 g
Ravintokuitu
14,7 g
Suola
4,8 g
Kalsium
157,8 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
117 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
12,9 g
Rasva
5,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa