Siirry sisältöön
Raparperihyve

Raparperihyve

Raparperihyve

Ainekset

  • 2,500 kg pakaste raparperipaloja
  • 0,340 kg sokeria

Muruseos

  • 0,300 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,130 kg sokeria
  • 0,550 kg vehnäjauhoja

Tarjoiluun


Ohje

  1. Levitä raparperipalat voideltuun GN 1/1-40 vuokaan. Ripottele pinnalle sokeri.
  2. Valmista muruseos sekoittamalla pehmeää voihin sokeri ja vehnäjauhot. Levitä muruseos raparperipalojen päälle.
  3. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 30 min. Tarjoa hyve lämpimänä vaahdotetun Vanilja 9% kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 230 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 33,9 g
Rasva 8,4 g
Tyydyttynyt rasva 4,7 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,1 g
Kalsium 66 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 194 kcal
Proteiini 2,3 g
Hiilihydraatti 28,5 g
Rasva 7 g
Tyydyttynyt rasva 4 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9 %
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search