Siirry sisältöön
Rosollivuoka

Rosollivuoka

Rosollivuoka

Ainekset

  • 1,250 kg pakastepunajuurisuikaleita
  • 1,250 kg porkkanasuikaleita, pakaste
  • 1,250 kg peruna-sipulisekoitusta
  • 0,300 kg kurkkusalaattia

Liemi


Ohje

  1. Sekoita voidellussa GN 1/1-65 -astiassa kasvikset ja kurkkusalaatti.
  2. Sekoita liemen ainekset ja kaada astiaan.
  3. Kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin 1 tunti 30 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 159 kcal
Proteiini 5,2 g
Hiilihydraatti 16,4 g
Rasva 7,4 g
Tyydyttynyt rasva 4,4 g
Ravintokuitu 2,5 g
Suola 1 g
Kalsium 150,4 mg
D-vitamiini 0,5 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 105 kcal
Proteiini 3,4 g
Hiilihydraatti 10,9 g
Rasva 4,9 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search