Reseptiyhteistyö
Tähtianiksella maustettu lämmin punakaalihöystö
Tanskassa perinteinen joulupöydän punakaalihöystö maustetaan nyt tähtianiksella. Tarjoile punakaalia kalan lisukkeena tai osana joulun noutopöytää.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,000 kg punakaalia
- 0,200 kg omenaa
- 0,100 kg punasipulia
-
0,020 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
0,500 kg
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
- 0,200 kg omenaviinietikkaa
- 0,100 kg muscovado sokeria
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0,005 kg tähtianista
- 0,004 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi punakaali tai käytä valmista suikaletta. Raasta omena ja suikaloi sipuli. Sulata voi kattilassa ja lisää kasvikset. Freesaa. Lisää nesteet, sokeri ja mausteet. Hauduta kattilassa miedolla lämmöllä, kunnes neste on haihtunut.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
126 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
22,8 g
Rasva
1,9 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,4 g
Kalsium
42,6 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
90 kcal
Proteiini
1,3 g
Hiilihydraatti
16,3 g
Rasva
1,4 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä