Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,500 kg tuorepastaa
- 0,200 kg valkosipulitäytteisiä oliiveja
- 0,200 kg aurinkokuivattuja tomaattikuutioita öljyssä
- 0,200 kg säilöttyjä artisokan sydämiä
- 0,600 kg salaattisekoitusta (jäävuorisalaatti, rucola yms.)
- 0,200 kg kirsikkatomaatteja
- 0,300 kg keitettyä perunaa isoina lohkoina
Pinnalle
-
0,300 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositonValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruoanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 0,050 kg auringonkukansiemeniä paahdettuina
Koristeluun
- 0,010 kg tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Kypsennä pasta ohjeen mukaisesti.
- Sekoita joukkoon oliivit, aurinkokuivatut tomaattikuutiot liemineen ja artisokan sydämet. Jäähdytä.
- Pese, huuhdo ja linkoa salaatit. Levitä salaattisekoitus laakean tarjoiluastian pohjalle.
- Lisää jäähtynyt pasta salaattipedille sekä paloitellut kirsikkatomaatit.
- Ripottele pinnalle juustokuutiot ja auringonkukansiemeniä. Koristele tuoreilla basilikan lehdillä.
- Voit tarjota salaatin Valio kaura-ciabatasämpylöiden kera.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
265 kcal
Proteiini
9,2 g
Hiilihydraatti
29 g
Rasva
11,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
3,6 g
Suola
1,9 g
Kalsium
116,7 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
155 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
16,9 g
Rasva
6,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa