Siirry sisältöön
Välimeren kalakeitto

Välimeren kalakeitto

Välimeren kalakeitto

Ainekset

  • 1,500 kg kalalientä
  • 1,000 kg tomaattimehua
  • 0,001 kg laakerinlehtiä
  • 0,003 kg sitruunapippuria
  • 0,750 kg pakastekasvissuikaleita
  • 0,500 kg
    Valio kirjolohikuutioita
    Suomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee kuutiona.
    Valio kirjolohikuutio 5 kg (16x16 mm)
  • 0,100 kg oliiviviipaleita

Ohje

  1. Mittaa kattilaan kalaliemi, tomaattimehu ja mausteet. Lisää kiehuvaan liemeen vihannekset. Keitä n. 15 min. Lisää kala ja oliivit. Sekoita ja anna hautua kypsäksi muutama minuutti. Tarkista maku ja mausta halutessasi tillillä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 152 kcal
Proteiini 11,5 g
Hiilihydraatti 6,3 g
Rasva 8,1 g
Tyydyttynyt rasva 1,1 g
Ravintokuitu 3,4 g
Suola 1,9 g
Kalsium 48,4 mg
D-vitamiini 1,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 55 kcal
Proteiini 4,1 g
Hiilihydraatti 2,3 g
Rasva 2,9 g
Tyydyttynyt rasva 0,4 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search