Siirry sisältöön
Vegaaninen Makaronivuoka
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Vegaaninen Makaronivuoka

Mehukas ja helppo valmisteinen vegaaninen versio perinteisestä makaronilaatikosta.

Vegaaninen Makaronivuoka

Ainekset


Ohje

  1. Annostele makaronit, sipulikuutiot, Gold & Green® Nyhtökaura® sekä Valio Oddlygood® Veggien raaste vuokaan, sekoita. Sekoita mausteet nesteiden joukkoon ja kaada liemi muiden ainesten päälle. Paista 130 asteessa noin 50 minuuttia, ruskista lopussa tarvittaessa 160 asteessa kuivapaistolla noin 5 minuuttia. Tarkista, että ruoka on hyytynyt. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 674 kcal
Proteiini 22,8 g
Hiilihydraatti 60,4 g
Rasva 37 g
Tyydyttynyt rasva 22,8 g
Ravintokuitu 6,4 g
Suola 2,4 g
Kalsium 22,8 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 217 kcal
Proteiini 7,4 g
Hiilihydraatti 19,5 g
Rasva 11,9 g
Tyydyttynyt rasva 7,3 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search