Siirry sisältöön
Sesonki

Huhtikuussa kuukauden kasvis on monipuolinen varsiparsakaali, joka sopii mainiosti keväisin ruokiin salaateista wokkeihin.

Aimolaisten vinkit

”Näyttävän ulkonäkönsä ansiosta varsiparsakaali sopii hyvin visuaaliseksi elementiksi annoksiin. Voit käyttää pienemmät varsiparsakaalit kokonaisia, ja isommat halkaista pituussuunnassa puoliksi. Varsiparsakaali näyttää kauniilta esimerkiksi piirakan ja pizzan päällä, tai kevään juhlissa voileipäkakun koristeena.”

-Miska Helin, tuotepäällikkö, Valio Aimo®

”Passionhedelmä tuo leivontaan ja ruoanlaittoon kirpeyttä ja raikkautta. Hedelmän siemenet luovat mukavaa tekstuuria pehmeisiin vaahtoihin ja leivonnaisten täytteisiin. Passionhedelmän makupareiksi sopivat hyvin esimerkiksi ananas, mango ja vanilja. Yrteistä sen kanssa kannattaa kokeilla minttua ja rosmariinia.”

-Lyyra Simpura, tuotepäällikkö, Valio Aimo®

Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Sesongissa myös

ananas, karambola, mandariini, sitruuna, miniananas, passionhedelmä, pitaija, rambutani, verigreippi, mangoldinverso, parsakaali, pimientos de padron -paprikat, bataatti

Sesongin suosikkireseptit ammattikeittiöihin

Passionhedelmää voit käyttää ruoanlaitossa ja leivonnassa sekä ruokaan sekoitettuna, että valmiin ruoan päälle lusikoituna. Passionhedelmän kaunis hedelmäliha siemenineen antaa kirpeänraikasta makua sekä ulkonäköä yksinkertaisillekin jälkiruoille ja välipaloille. Kokeile lusikoida sitä esimerkiksi pannacotan tai jogurtin päälle.

Sesongin tuote

Valio ananas-passiontäyte on helppo tapa saada leivonnaisiin ja jälkiruokiin passionin makua.

Search