Hyppää sisältöön
Joulun ajan vegaaniset tarjoilut

Sesonki

Joulun ajan vegaaniset tarjoilut

Täysin kasviperäinen vegaaninen ruokavalio kasvattaa suosiotaan, ja ammattikeittiöillä on hyvä olla joulusesonkiin myös muutama vegaaninen luottoresepti hihassaan. Nämä herkut kelpaavat sekasyöjillekin!

Herkutellaan vegaanisesti!

Joulun ajan vegaaniset herkut syntyvät käden käänteessä. Juhlasesongin vegaanimenussa punajuuripihvit saavat kaverikseen juhlavan kastikkeen ja joululaatikoitakin voi valmistaa vegaanisena. Lumoava klassikko, kerroskiisseli tehdään nyt myös vegaanisena. Vitriiniä voi virkistää vaikka kauraisilla vege-piirakoilla, jotka saavat makua ja väriä bataatista ja porkkanasta.

Suosituimpia kasvipohjaisia tuotteitamme

Ammattikeittiön arkea helpottavat täysin kasviperäiset vaihtoehdot lounaspöytään kuin juhlaankin. Valio punajuuripihvit ovat täynnä juuresten herkullista makua ja väriä. Vegaaniseen ruokavalioon sopivaa Valio Oddlygood® Veggie raastetta käytetään kuten juustoa. Se sulaa kauniisti piirakoihin, toasteihin ja kuorrutuksiin. Raaste tuo makua ja täyteläisyyttä myös joulaatikoihin. Valio Oddlygood® Barista kaurajuoma tuo kahviin ihanan täyteläisen maun ja sekoittuu vaalepaahtoiseenkin kahviin kauniisti. Uusien Valio Oddlygood® leivontatuotteden avulla vegaaniseen leivontaa saadaan makua, rakennetta ja säilyvyyttä. Valio Oddlygood® Kaura & kookos gurtista on tullut monen kasvipohjaista ruokavaliota noudattavan luottotuote. Sen avulla valmistuvat kätevästi kahvilamyyntiin myös vegaaniset smoothiet ja smoothiebowlit!

Joulun ideapankki

Joulu on uudenlainen maistuva, teemallinen ja tunnelmallinen kokonaisuus. Me Aimot olemme suunnitelleet kaiken sinulle valmiiksi. Valitse teema, poimi ideat, tilaa tuotteet ja tarjoa asiakkaillesi elämysten joulu.

Etsi