Siirry sisältöön
Vegaaninen kakkupohja
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Vegaaninen kakkupohja

Vegaaninen kakkupohja

Ainekset

  • 0,350 kg
    Valio Oddlygood® Barista kaurajuomaa
    Valio Oddlygood® Barista kaurajuoma sopii täydellisesti kahvin seuraan. Se vaahtoutuu kauniisti, sekoittuu kaikkiin kahveihin vaaleasta…
    Oddlygood® Barista kaurajuoma 1 l UHT gluteeniton
  • 0,010 kg väkiviinaetikkaa
  • 0,095 kg ruokaöljyä
  • 0,250 kg sokeria
  • 0,250 kg vehnäjauhoja
  • 0,100 kg maissitärkkelystä
  • 0,010 kg leivinjauhetta
  • 0,006 kg suolaa

Ohje

  1. Sekoita barista, sokeri,etikka ja öljy.
  2. Yhdistä loput kuivat aineet ja lisää seokseen.
  3. Sekoita tasaiseksi.
  4. Annostele ø 18 cm:n voideltuihin vuokiin.
  5. Paista 180° C:ssa n. 20 min.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1119 kcal
Proteiini 11,4 g
Hiilihydraatti 182,6 g
Rasva 36,6 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 3,4 g
Suola 3,1 g
Kalsium 544,4 mg
D-vitamiini 1,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 313 kcal
Proteiini 3,2 g
Hiilihydraatti 51,1 g
Rasva 10,3 g
Tyydyttynyt rasva 0,7 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search