Siirry sisältöön

Sesonki

Terassikesän parhaat herkut

Terassikesän rento ruoka nautitaan lomatunnelmissa hyvällä mielellä nautiskellen. Katso ideat katuruokaklassikoihin, diner-herkkuihin, kesän kala-annoksiin ja jälkiruokiin!

Street food -herkkuja terassille

Herkullisen katuruoan suosiolle ei näy loppua ja hyvä niin! Makuja street food -herkkuihin ammennetaan eri maiden ruokakulttuureista ja myös kasvisruoan kysyntä kasvaa. Tärkeintä on tietenkin maku, mutta ruoan visuaalisuuteen viimeisteltyyn esillepanoon kannattaa myös kiinnittää huomiota, sillä se maksaa itsensä nopeasti takaisin ansaitun näkyvyyden muodossa: asiakkaan on mukava jakaa herkkuhetkensä sosiaalisessa mediassa, kun annoksen ulkonäkökin on kohdillaan. Astiat ja kääreet ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

Dinereiden klassikot

Terassimenun punaiseksi langaksi sopivat mainiosti myös periamerikkalaiset diner-herkut. Reuben Sandwich on syntisen hyvä yhdistelmä Mustaleima™ juustoa, hapankaalia ja pastramia rapeaksi pariloidun leivän välissä. Tämä deli-klassikko on helppo valmistaa etukäteen ja toimii joka kerta! Todellinen herkutteluhodari syntyy Valio Croissanteista, jotka täytetään Valio AURA® murulla, rucolalla, pikkelöidyllä punasipulilla, paahdetulla pekonilla sekä nachoilla. sipseillä. Makkara viimeistelee annoksen. Piimälettu puolestaan on täydellinen yhdistelmä suolaista ja makeaa, lisukkeinaan vaahterasiirappia, paahdettua pähkinää ja rapeaa pekonia – kaikki maut sulassa sovussa!

Kesäiset kala-annokset

Kesällä raikkaat kala-annokset tekevät kauppansa. Näissä kesäisen kalaisissa annoksissa on haettu uutta kulmaa klassikoihin, mutta kannattaa muistaa myös perinteiset uuniperunat vaikkapa kylmäsavulohi- tai katkaraputäytteellä!

Ranskalaisten tuunaaminen on aina hyvä idea

Kesähelteillä saa ruoassa olla suolaa, ja ranskalaiset perunat maistuvat monelle. Tuunaa ranut herkullisella itse tehdyllä kastikkeella tai viimeistele aina yhtä herkullisella Valio Koskenlaskija® cheddar juustokastikkeella!

Makeita deli-herkkuja

Makealla puolella yhdistellään rennosti esimerkiksi donitsit ja croissantit ja jäätelöannoksissa sekä pirtelöissä laitetaan peliin mieluummin överit kuin vajarit. Puolukka-toffeepirtelöstä voi riittää pienempikin annoskoko, sillä todellisissa herkuissa nautintoon riittää vähempikin.

Kesän sesonkitärpit

Kesäkauden terassimenu syntyy yksinkertaisista aineksista ja nopeus on valttia. Suomalaisten kesäruokasuosikkeja ovat erityisesti kalat ja salaatit, eikä pidä unohtaa hampurilaisia ja muita rentoja katuruokia. Katso säänkestävät kesäkauden sesonkivinkit ammattikeittiöille ja leipomoille.


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search