
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,560 kg hampurilaissämpylää, esim. Vaasan Street Food Potato Burge
- 1,200 kg lämminsavulohta
- 0,200 kg punasipulia
- 0,100 kg salaattia
Tillismetana
- 0,040 kg tuoretta tilliä
- 0 kg sitruunan kuori, yhden sitruunan
- 0,450 kg
- 0,010 kg suolaa
- 0,010 kg hunajaa
- 0,005 kg mustapippuria myllystä
Mummonkurkut
- 0,500 kg kurkkua
- 0,050 kg väkiviinaetikkaa
- 0,050 kg sokeria
- 0,050 kg vettä
Jaa resepti
Ohje
- Tee ensin mummonkurkut. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi. Lisää etikka, sokeri ja vesi kannelliseen rasiaan. Lisää kurkkusiivut. Sulje kansi ja ravistele voimakkaasti. Anna kurkkujen maustua jääkaapissa vähintään tunti.
- Valmista tillismetana. Hienonna tilli pieneksi silpuksi ja raasta sitruunasta kuori. Vaahdota smetana. Lisää smetanan joukkoon tilli, suola, hunaja, pippuri ja sitruunankuoriraaste. Sekoita hyvin.
- Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi siivuiksi. Pese ja kuivaa salaatinlehdet. Erottele savulohi nahasta.
- Paahda sämpylät parilalla. Sipaise sämpylöille smetanaa. Kokoa päälle salaatin lehti, lämminsavulohta, punasipulia ja mummonkurkkuja.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
668 kcal
Proteiini
29 g
Hiilihydraatti
41,7 g
Rasva
42,4 g
Tyydyttynyt rasva
17,8 g
Ravintokuitu
3,3 g
Suola
2,3 g
Kalsium
267,3 mg
D-vitamiini
11,7 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
167 kcal
Proteiini
7,3 g
Hiilihydraatti
10,5 g
Rasva
10,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- sitruunan kuori