Siirry sisältöön

Sesonki

Rapukausi

Kun syksy alkaa olla mielessä, on myös ravustuskausi parhaimmillaan. Tämä tarkoittaa rapujuhlia. Rapukestit ovat ennen kaikkea sosiaalinen tapahtuma, jossa nautitaan toisten seurasta ja herkutellaan kauden ravuista. Tukuistamme saat ennakkotilattua juhlien kallisarvoisia pääsankareita eli täplärapuja, unohtamatta muita onnistumiseen tarvittavia tuotteita kuten kruunutilliä, sitruunaa, kosteuspyyhkeitä ja kattaustarvikkeita.

Rapuvalikoima tukuissa

Tukkujemme rapuvalikoima päivittyy aina kauden alussa. Otamme valikoimiin WWF:n kalaoppaan mukaisesti pyydettyjä rapuja. Kotimaisia alkuperäisiä jokirapuja valikoimistamme ei löydy.

Kaikki tarvittava raputarjoiluun

Muista, että tukkumme valikoimista löydät kaiken mitä rapujen tarjoiluun tarvitaan, aiona kruunutillistä ja sitruunasta kosteuspyyhkeisiin ja kattaustarvikkeisiin.

Helan går!


Koko tuotevalikoima verkkokaupoissa

Koko Suomen toimitustukku

Toimitustukku palvelee kaikkia alan toimijoita nopeasti ja tehokkaasti, ja kuljettaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 24 tunnissa suoraan toimipisteeseen. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi toimitustukun valikoiman ja tehdäksesi tilauksia.

Pääkaupunkiseudun pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten kätevä ostospaikka. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Tarvitset Valio Aimo® asiakkuuden nähdäksesi tuotteiden hinnat verkossa.

VALO Tilauspalvelu

VALO Tilauspalvelusta alan ammattilaiset saavat tuotteensa suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta. Aimon asiakkaat saavat VALO Tilauspalvelussa käyttöönsä koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search