
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
2,500 kg
Valio kirjolohimassaaValmistettu suomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta.
- 1,000 kg kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu sulatettuna
- 0,100 kg Valio kokomunamassaa
- 0,050 kg sitruunaa
- 0,020 kg sormisuolaa
- 0,040 kg Worcestershire-kastiketta
- 0,040 kg hienonnettua persiljaa
- 0,005 kg ancho chilimaustetta
Jaa resepti
Ohje
- Lisää kaikki aineet keskenään ja sekoita tasaiseksi murekkeeksi.
- Voit paistaa kakut vuoasssa yksittäisinä annoksina 200 °C n. 25 min tai kunnes ovat kypsyneet.
- Halutessasi voit paistaa massan myös murekkeena GN-vuoassa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
305 kcal
Proteiini
31,9 g
Hiilihydraatti
0,3 g
Rasva
19,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1,7 g
Kalsium
43,2 mg
D-vitamiini
0,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
204 kcal
Proteiini
21,3 g
Hiilihydraatti
0,2 g
Rasva
12,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa